top of page
  • valentinapopescu

Stiluri decorative pentru un interior unic al camerei de zi



Principalele tendințe ale sezonului sunt stilul urban și maximalismul în design.

Camera de zi este inima oricărei case; un loc unde se adună rudele și prietenii; un colț în care este plăcut să faci o scurtă pauză de la rutina de zi cu zi. Design Interior


Confort, intimitate, maximalism, caracter practic ... Cele cinci opțiuni de design interior oferite de cele opt companii ale Grupului PORCELANOSA reflectă potențialul enorm al colecțiilor lor. Mai puțin este mai mult și detaliile mici formează o abordare complet nouă a designului.



Încălzirea casei: în căldura vetrei

Acest stil are o atmosferă de casă caldă și confortabilă. Un exemplu primordial este colecția Nobu din gama HIGHKER Premium Ceramic de la Porcelanosa. Materialul de format mare, cu un efect de clarobscur expresiv, subliniază naturalețea interioarelor.




Colecția de lemn natural L'Antic Colonial Dowtown este, de asemenea, potrivită pentru a crea o atmosferă de intimitate. Lamelele din lemn formează un model „spikelet”, luminând vizual interiorul. Gresie cu aspect de marmura


În cele din urmă, gama de gresie porțelanică XLIGHT LUSH a lui Urbatek din Nature este, de asemenea, inspirată din natură. Venele clasice de marmură italiană sunt asociate cu adâncimea templelor antice.


Proiectare reîncărcare: tehnologii responsabile

Un element esențial al oricărei camere de zi este sistemul de încălzire prin pardoseală de la Butech. Tehnologia sa vă permite să setați temperatura dorita. Parchet incalzire in pardoseala

Angajamentul ecologic și respectul pentru mediu care caracterizează marca Krion ™ se reflectă în tehnologia KEAST utilizată pentru a produce piatra artificială Solid Surface Krion ™ K · Life. Compozitul mineral non-poros termomodelat ajută la purificarea aerului pentru a face încăperile mai sigure pentru sănătatea umană.



Camere de zi în stilul maximalismului: „cu cât mai mult, cu atât mai bine”

Noua tendință se reflectă în mod clar în colecțiile Nazari și Sadasi de la BedUP. Culorile bogate și texturile bogate vă permit să combinați diferite stiluri într-o compoziție armonioasă. Profilele decorative Pro-Part de la Butech servesc la demarcarea originală și continuă a suprafețelor ceramice.



Noul Art Deco: o întoarcere în anii '20 fără griji

Noul stil Art Deco, cu forme simple sau curbate și nuanțe metalice, recreează canoanele estetice din anii 1920 și 1930. L'Antic Colonial a aderat la aceste principii atunci când a dezvoltat colecția Gravity Aluminum. Mozaicul de aluminiu în mici piese geometrice cu trei finisaje (Auriu - „auriu”, Metal - „metal” și Cupru - „cupru”) aduce o notă strălucitoare în cameră.




Strălucirea metalului contrastează cu colecția River din gama HIGHER (Porcelanosa) sau colecțiile Mirage și Ferroker de la Venis. Aceste produse sunt făcute să arate ca materiale nobile: ardezie, ciment, cupru și suprafețe oxidate. La rândul său, gresie porțelanică XLIGHT Savage de la Urbatek, în finisaj închis, transmite perfect expresivitatea marmurii negre.



Camere de zi modulare: pentru o planificare mai deschisă

Colecțiile și echipamentele mărcilor Gamadecor și Urbatek vă permit să combinați camera de zi cu bucătăria. Bucătăria inteligentă Emotions E6 Roble Torrefacto de la Gamadecor are panouri confortabile care acoperă zona de lucru și vă permit să obțineți o compoziție armonioasă unilaterală.



Te-ar putea interesa si: Mobilier alb in Interior


Colecția Core Urbatek întruchipează frumusețea atemporală a cimentului. Plăcile deschise sunt pline de nuanțe de culoare și arată foarte original. În cele din urmă, Gray Avenue reimaginează complet aspectul tradițional al granitului cu o nouă paletă de culori.

8 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page