top of page
  • valentinapopescu

Mobilier italian - calitate superioară și design excelent

Mobilierul este semnul distinctiv al oricărei case. Acesta reflectă caracterul proprietarilor casei sau apartamentului, creează o anumită atmosferă și subliniază statutul lor social. Prin urmare, dacă doriți să proiectați un interior luxos în casa dvs., atunci nu vă puteți descurca fără mobilier italian. În Italia se produce cel mai bun mobilier din lume, care împodobește cele mai scumpe interioare de case, apartamente, hoteluri, restaurante, birouri, săli de clasă, săli de conferințe și alte spații de pe planetă. Mobila Italiana Constanta de la Nobili Interior Design



Avantaje ale mobilierului italian

Mobilierul italian Elite are multe avantaje față de omologii mai ieftini:


Este realizat numai din materiale de calitate, inclusiv din lemnul lor valoros natural.


Respectarea și siguranța mediului. Mobilierul este tratat cu lacuri și impregnări pe bază de apă, nu emite toxine sau mirosuri neplăcute. Și cherestea este adesea cumpărată de la ferme care sunt angajate în reîmpădurire.


Tradiții ale ebanierilor italieni. Italia are o tradiție veche de secole în producția de mobilier. Secretele și tehnicile sunt transmise din generație în generație și sunt în mod constant îmbunătățite. Mobilier baie clasic preturi de la Mobila Italia Nobili Design


O combinație de tehnologie modernă și muncă manuală. Canapele moi italiene, comode, dulapuri, scaune, mese, paturi, canapele, otomane, fotolii, bufeturi, pereți, bufete și alte mobilier sunt realizate folosind cele mai moderne echipamente, dar o parte semnificativă a lucrării se face folosind munca manuală . Meșterii prelucrează manual materialul și decorează produsele finite.


Design original. Fiecare fabrică se gândește cu atenție la proiectarea noilor colecții. Fiecare piesă este realizată cu grijă de designeri, ingineri, arhitecți și artiști talentați. Datorită acestui fapt, mobilierul nu este doar confortabil, ci și frumos.

Vezi exemple pe Nobili Design


De unde să cumpărați mobilier italian la cel mai bun preț?

MyArredo este un agregator de mobilă care oferă o oportunitate unică de a comanda mobilier italian autentic la cel mai bun preț. Portalul prezintă sute de fabrici italiene de mobilier, iar produsele lor sunt furnizate de furnizori de încredere și de încredere. Cumpărând mobilierul care îi place, utilizatorul primește oferte de la diferite magazine de mobilă din oraș și poate alege cea mai bună ofertă pentru preț și condiții.



În secțiunea „vânzare” puteți găsi mobilier italian pentru dormitor, sufragerie, bucătărie, baie, grădiniță, sufragerie, birou, birou și orice alte spații rezidențiale sau nerezidențiale cu reduceri mari. Aceasta este o bună oportunitate de a cumpăra articole de interior de lux italiene la prețul mobilierului obișnuit.


Surse de inspiratie : Gabriella Nechifor Designer

11 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page