top of page
  • valentinapopescu

Reguli pentru alegerea mobilierului italian de elită în sufragerie

Updated: Jan 13, 2023

Decorarea interioară este un proces complex și responsabil. Una dintre cele mai importante etape este mobilarea. Setul trebuie să se potrivească stilului ales și să se potrivească bine într-o anumită cameră, fie că este o bucătărie, dormitor, baie, grădiniță, birou sau sufragerie. Din multe motive, mobilierul italian de lux este cel mai bun de pe planetă.



Beneficii

Fabricile de mobilă din Italia sunt populare în Europa, SUA, Japonia, țările post-sovietice. Are următoarele avantaje:


Arată solid. Când privești, îți dai seama imediat că există obiecte luxoase și scumpe în fața ta. Sunt cumpărate, inclusiv pentru a-și sublinia statutul. Servicii de Design Interior de la Nobili Interior Design


Respectarea și siguranța mediului. Producția folosește materii prime atent selectate, care nu emit toxine sau mirosuri neplăcute. Principalul material este lemnul valoros, care este achiziționat de la ferme care se ocupă cu refacerea pădurilor din zonele de munte. Lemnul este atent selectat, uscat și tratat cu impregnări pe bază de apă și lacuri fără impurități dăunătoare.


Tradiții vechi de secole ale producției de mobilier italian

Multe regiuni ale Italiei sunt renumite pentru maeștrii ei dulgheri, care au transmis descendenților lor abilitățile și secretele fabricării obiectelor de înaltă calitate.


Calitate ridicată a construcției. Fiecare întreprindere mare are controlul calității pe mai multe niveluri. Dacă se găsește chiar și un defect minor pe produs, atunci acesta nu va fi niciodată pus în vânzare.


Design excelent. Fabricile italiene au o abordare specială în crearea de modele pentru produsele lor. Designerii, arhitecții, artiștii și inginerii proiectează fiecare piesă pentru a fi confortabilă și frumoasă în același timp. Mobilier Living clasic de la Mobila Italia Nobili Design


NOTĂ: Dulapul italian și mobilierul tapițat necesită o îngrijire specială. Trebuie șters regulat de praf, curățat și, dacă este necesar, spălat.


Cum să alegi mobilier italian pentru sufragerie?

1. Alegeți un stil. Dacă conceptul general al interiorului a fost deja ales, atunci este necesar să selectați mobilier care să se potrivească bine acestui concept. Setul de articole din cameră va depinde, de asemenea, de alegerea stilului. Adesea aceasta este o canapea, două fotolii sau un otoman, o măsuță de cafea, un suport TV, un dulap / dulap.


2. Numai elementele necesare. Minimalismul și spațiul liber stau la baza tuturor stilurilor moderne (mansardă, hi-tech etc.). Dar chiar dacă sala este proiectată într-unul dintre stilurile tradiționale (clasic, baroc, rococo), nu este nevoie să supraîncărcați spațiul. Este mai bine să vă definiți nevoile și să comandați mobilierul italian pentru camera de zi care este cu adevărat importantă.


3. Calitate. Dacă cumpărați mobilier de lux din Italia, atunci este a priori de înaltă calitate. Prin urmare, acest paragraf se referă mai degrabă la acele cazuri în care un apartament sau o casă de vacanta este mobilată cu produse calitative recomandate de designer.


4. Culoare. Alegerea culorii depinde foarte mult de stil și finisaj. Setul de mobilier ar trebui să arate armonios în combinație cu pereții, podeaua, tavanul și chiar ferestrele. Fiecare lucru mic contează. Trebuie amintit că unele stiluri nu vor accepta mai mult de 3-4 nuanțe în aceeași cameră.


Alte surse: Blogger


5. Producător. Alegerea unui producător nu este o sarcină ușoară, ar trebui să vă bazați pe propriile gusturi și buget. Multe companii sunt reprezentate pe Nobili Design: Francesco Pasi, Avenanti, Meteora, Bruno Zampa, Gnoato Fratelli, Giorgetti, Piermaria, Provasi, Dialma Brown, ALBERTA SALOTTI, Avenanti, Doimo Salotti, AR Arredamenti și alții


IMPORTANT: Pe pagina web al celor de la Nobili Design, puteți cumpăra mobilier italian pentru sufragerie la cel mai bun preț. Pe pagina site-ului, în secțiunea „Furniture”, veți găsi mobila de dormitor stil clasic, scaune, mese, dulapuri, canapele, oglinzi și alte bunuri la reduceri mari.






Te-ar putea interesa si; Stiluri de mobilier italian


Alte surse de inspiratie: Idei de Design |


Cititorii blogului nostru au fost interesati si de solutii pentru interioare prezentate de acest website

17 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page