top of page
  • valentinapopescu

Mobilier modular italian: caracteristici și avantaje

Pentru amenajarea spațiului de locuit, mobilierul modular italian este din ce în ce mai utilizat. Aceasta este o aparență de constructor, pe care fiecare persoană îl asamblează la discreția sa, precum și în funcție de dimensiunea și aspectul camerei.



Sistemele modulare distribuie perfect spațiul, permițându-vă să creați stiluri care se potrivesc oricărei cerințe. Datorită acestui fapt, puteți experimenta interiorul, aducând la viață cele mai îndrăznețe idei și idei. Astfel de mobilier este potrivit pentru orice cameră: bucătărie, cameră de zi, sufragerie, birou, dormitor, creșă. Un colț moale, de exemplu, poate fi în general dezasamblat în componente separate și distribuit în tot apartamentul. Fotoliile și pufurile pot fi folosite pentru a primi oaspeți. Și atunci când aveți nevoie de un pat suplimentar, puteți face un pat plin din ele.

Afla ce se potriveste in living de la Nobili Interior Design


SFAT: Pentru a mobila frumos o cameră, folosiți serviciile unui designer. Dar dacă decideți să economisiți bani și să faceți totul singur, atunci ridicați articole dintr-o colecție. Indiferent de modul în care experimentați cu rearanjarea componentelor, regulile armoniei culorilor nu sunt anulate.


Cum să alegi mobilier modular?

1. Mobilierul modular are diferite forme: triunghi, pătrat, dreptunghi etc. Prin urmare, nu este potrivit pentru fiecare stil. De exemplu, în interiorul baroc sau clasic, este mai bine să folosiți modele tradiționale.


2. Când aveți dubii cu privire la dispunerea corectă a elementelor, utilizați opțiunile standard gata oferite de producător.


3. Atunci când alegeți o canapea italiană care poate fi transformată într-un pat plin, acordați atenție comodității sale.


4. Dacă intenționați să rearanjați frecvent articole pentru a schimba mediul, lăsați suficient spațiu în cameră pentru aceasta.


5. Mobilierul italian Elite este adesea folosit pentru a împărți spațiul dintr-o cameră. Pentru aceasta sunt potrivite canapele de colț, rafturi, biblioteci. Principalul lucru este că arată armonios și o astfel de diviziune nu este izbitoare. Mobila dormitor clasica de la Mobila Italia Nobili Design


NOTĂ: Doriți să cumpărați mobilier modular? Acest lucru se poate face pe portalul de internet MyArredo. Portalul oferă produse de la diferite fabrici italiene de vânzare: CINOVA, AMELIHOME, FELICEROSSI, Morelato, Isacco Agostoni și altele.


Beneficii

Versatilitate. Mese, canapele, scaune, dulapuri, fotolii, rafturi și alte produse pot fi utilizate în orice cameră.


Aspect convenabil. Elementele individuale pot fi rearanjate cu ușurință, schimbând aspectul camerei.


Compacitate. Astfel de sisteme sunt excelente pentru apartamentele mici. Nu ocupă mult spațiu, dar le puteți aranja în funcție de aspect.


Funcționalitate. Un articol poate îndeplini simultan mai multe funcții diferite. De exemplu, colțul acționează ca o canapea încăpătoare, pat spațios și fotolii confortabile.


Materiale de calitate. În producția de mobilier dormitor clasic, se utilizează materiale ecologice și sigure care nu emit substanțe toxice sau mirosuri neplăcute.


Suplimente. Sistem pentru reglarea înălțimii tetierelor patului, iluminat încorporat, nișe de depozitare și multe altele.


Design atractiv. Sistemele modulare arată elegant și modern.




IMPORTANT: Doriți să comandați mobilier modular de înaltă calitate de la producători de renume la un preț accesibil? Accesați secțiunea „Furniture” a portalului Nobili Design . Această secțiune prezintă produsele fabricilor de mobilier din Italia la reduceri mari precum Francesco Pasi. Comenzile sunt plasate prin intermediul magazinelor de mobilă dovedite cu care agregatorul cooperează.



Alte surse de inspiratie; Blogger

9 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page