top of page
  • valentinapopescu

Design interior sufragerie : Dining

Sala de mese este inima casei. Este conceput pentru mese de familie și întâlniri gastronomice cu prietenii. Pentru o lungă perioadă de timp, o sală de mese separată pe teritoriul casei a fost considerată un indicator al statutului și al aristocrației. Mobila


Design interior sufragerie

Componenta principală a camerei este masa. El este cel care acționează ca un element de legătură al sufrageriei, adunând gospodăriile și oaspeții în jurul său. Atunci când alegeți o masă, este important să luați în considerare numărul așteptat de oameni care vor lua masa la ea. Un loc de luat masa cu lățimea și adâncimea de 60 * 40 cm este alocat pentru o persoană, respectiv. În plus, este necesar să lăsați o distanță pentru mișcare - cel puțin 30 cm între fiecare scaun.


Pentru o familie de 1-4 persoane care nu intenționează să întâlnească mulți oaspeți, o masă compactă pătrată sau rotundă va fi suficientă

Dacă familia este numeroasă sau sunt așteptate vizite frecvente ale oaspeților, vă recomandăm să alegeți o masă dreptunghiulară spațioasă sau un model pliabil.



Pentru o cameră compactă, o alternativă este masa transformatoare. Când este asamblat, ocupă un spațiu minim. Dacă este necesar, poate fi ușor extins și transformat într-o suprafață completă de luat masa.


Scaunele pot fi reprezentate de scaune, fotolii sau canapele.

Un șemineu poate fi amplasat pe teritoriul sufrageriei. Această tehnică este utilizată în casa familiei Waldorf de la Gossip Girl. Sala de mese spațioasă în stil clasic are șemineu din stuc.



În plus față de grupul de mese, mobilierul însoțitor poate fi prezent în sala de mese.


O bufet este esențială pentru depozitarea veselei și tacâmurilor. Piesa de lux a fost dezvoltată de fabrica Roberto Giovannini. Comoda Majestic, acoperită cu frunze de aur, va împodobi salile de mese în stil neoclasic, baroc sau art deco.

Vitrina cu fronturi transparente este potrivită pentru afișarea deschisă a fotografiilor și relicvelor de familie, colecției personale de cutii sau figurine exclusive.



Consola este utilă pentru plasarea atributelor decorative, de exemplu, o vază cu un buchet de flori sau o colecție de figurine din porțelan. Poate sta ca o structură separată sau poate fi atașat la un perete, creând iluzia de a levita în aer. Prezența unui sertar pe masa consolei este un bonus frumos. Puteți ascunde lucruri mici utile într-un depozit secret: șervețele, prosoape, lumânări.




Dulapul de bar este folosit pentru depozitarea și afișarea băuturilor alcoolice. Au fost dezvoltate modele profesionale pentru menținerea pe termen lung a tipurilor de alcool de elită în condițiile potrivite. Sunt echipate cu frigidere cu opțiune de control al temperaturii. În plus, există secțiuni pentru ochelari în dulapurile de bar și, în unele cazuri, un contor de bar este integrat. Un eșantion dintr-un bar elegant numit Palawan a fost prezentat de Visionnaire. Această capodoperă elegantă de mobilier combină lemnul și pielea: fațade din lemn lăcuit și fețe din piele.



Găsim întotdeauna o abordare competentă față de orice client și ne descurcăm chiar și cu cea mai capricioasă dispoziție a interiorului dvs., fie că este vorba de o casă, un apartament, un magazin sau un birou. Îi dăm poftă, individualitate și originalitate. Designerii noștri de interior vor crea un proiect elegant chiar și pentru cea mai plictisitoare și standard cameră.


Consola este concepută pentru obiecte decorative precum o vază sau o colecție de figurine din porțelan

Scaune suplimentare vă vor ajuta în situația în care vin mulți oaspeți. Pot fi pliabile. Când sunt pliate, aceste scaune ocupă puțin spațiu, astfel încât pot fi chiar depozitate separat, de exemplu, pe balcon sau în cămară.

Masuta de cafea poate fi folosită pentru organizarea ceremoniilor de ceai.

Iluminat



Magia luminii constă în capacitatea de a influența starea de spirit a altora. Amenajarea corespunzătoare a iluminatului va ajuta la crearea unei atmosfere primitoare în sala de mese. Deasupra mesei de luat masa, puteți fixa un candelabru luxos sau o lampă cu pandantiv într-un design original. Este necesar să aveți grijă de iluminatul local. De exemplu, puneți o lampă de masă pe o măsuță de cafea sau așezați lămpile de podea lângă ea.




Spoturile, concentrate în interiorul dulapurilor și vitrinelor, vor contribui la concentrarea atenției asupra tacâmurilor exclusive și a tacâmurilor rare. O aură romantică în cameră va fi creată de iluminat ascuns, lumânări și ghirlande. Pentru a accentua decorul, de exemplu, o imagine sau o oglindă, sunt potrivite pete miniaturale, aplice sau LED-uri.


Decor

Pereții camerei pot fi decorați cu picturi murale artistice, picturi, fotografii de familie sau afișe cu mâncăruri îmbucurătoare. O tehnică spectaculoasă - oglinzi în cadre rafinate. Acestea nu doar decorează interiorul, ci și fac spațiul vizual mai larg și mai luminos. Ușile, fațadele dulapurilor și vitrinelor, decorate cu vitralii și mozaicuri, adaugă măreție interiorului.


Stiluri de design interior sufragerie

Alegerea stilului de design depinde de interiorul general al casei. Este mai bine ca interiorul sălii de mese să fie în armonie cu camerele învecinate: bucătăria și camera de zi.

Un stil comun de luat masa este clasic. Mese, scaune, dulapuri cu forme geometrice regulate, decorate cu sculpturi, le

16 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page