• valentinapopescu

Apartament ideal pentru o familie tânără cu două fiice

Acest apartament spațios într-o clădire nouă aparține unei familii tinere: părinți de treizeci și cele două fiice tinere ale acestora. Tata este un jucător de hochei, pentru care mama și fiicele își dau mereu rădăcina. Familia trece acum prin una dintre cele mai strălucite perioade din viața lor: sunt tineri și activi, călătoresc mult, cresc copii, cuceresc noi culmi în sport și afaceri. Achiziționarea unui apartament nou a fost o altă realizare și acest sentiment de tinerețe, succes și fericire pe care designerul Gabriela Nechifor a încercat să-l exprime în interior. Design Interior




Absolvent al școlii de design „Detalii” și filosof la prima educație. Atunci când creează interioare, el este ghidat de principiul „ecologic - confortabil - optimist”. El consideră că este important să dezvolte în interiorul rusesc tema stilului rus modern, a cărui unicitate se datorează specificului vieții locale. Nominalizat la Premiile Interia.



- Am vrut să reflectez strălucirea și emoționalitatea acestei perioade din viața lor în interior și am numit întregul proiect „dungă strălucitoare”. Holul, pictat cu dungi contrastante, a devenit cheia stilistică a interiorului. Culorile folosite pentru a picta pereții și tavanul holului sunt sortate pentru restul apartamentului în diferite proporții. Amenajari Apartamente de la Nobili Interior Design


Aspect


Apartamentul are o configurație destul de complicată. La cumpărare, clienții au perceput acest lucru ca un dezavantaj, totuși, cu ajutorul unei planificări competente, a fost posibil să se transforme într-un avantaj. Apartamentul a fost umplut cu noi camere funcționale: pe lângă camerele principale, a existat un loc pentru două băi, două vestiare, o spălătorie, o saună și chiar o cameră specială pentru uscarea uniformelor de hochei.



Living + bucatarie


Livingul și bucătăria-sufrageria sunt separate printr-o deschidere înaltă și largă. Frunzele ușilor din sticlă mată alunecă în perete, creând iluzia unui spațiu unit.



A avea o zonă comună spațioasă pentru comunicare, primirea oaspeților și jocul cu copiii a fost una dintre principalele dorințe ale clienților noștri. Dar, deoarece această familie iubește să gătească și o face la scară mare, a fost important să puteți închide bucătăria, dacă este necesar.


Articole similare

Trei opțiuni neobișnuite de reamenajare pentru o garsonieră de 33 de metri

Un apartament cu trei camere, cu o cameră de zi rotundă, perdele violete și o grădiniță luminoasă: așa trăiește familia unui contabil și tester de jocuri. Living clasic de la Mobila Italia Nobili Design


Clienții Irinei sunt o familie foarte cordială și ospitalieră, le place să invite oaspeții acasă și să se adune împreună la o masă mare. Apropo, el a devenit singurul obiect pe care cuplul a vrut să îl păstreze din interiorul anterior. Pentru el, designerul a selectat restul mediului. Drept urmare, potrivit gazdei casei, masa s-a amestecat în noua bucătărie ca un nativ.



Dormitor


Dormitorul s-a dovedit a fi destul de mic în suprafață - doar 9 metri. Dimensiunile sale au fost determinate de amplasarea ferestrelor și de dimensiunea dressingului. Deoarece era important pentru clienți să aibă mult spațiu de depozitare, alegând dacă să adauge un contor suplimentar în dormitor sau în dressing, au preferat a doua opțiune.


- Având în vedere dimensiunea camerei, am sugerat pictarea tavanului și a pereților în aceeași culoare saturată - cea mai întunecată din întreaga paletă interioară. Această tehnică a creat o senzație de cocon confortabilă în dormitorul mic.


Camera copiilor


Camera copiilor este situată vizavi de bucătărie-sufragerie, subliniind structura simetrică a părții centrale a apartamentului. Suprafața mică - 11 metri - se datorează amplasării ferestrelor și a stâlpului de rulment. Cu toate acestea, există suficient spațiu pentru orice: de exemplu, este prevăzut un dulap spațios pentru depozitarea lucrurilor, încorporat într-o nișă din spatele ușii.



Citeste si despre : Bai extrem de frumoase



Renovarea apartamentului a durat aproape un an. Când Irina, împreună cu clienții săi, tocmai începea să lucreze la acest proiect, în familie era un singur copil și o cameră a fost proiectată pentru o singură fată. Dar când apartamentul a fost deja construit, s-a născut un al doilea copil, așa că în camera copiilor a apărut un pat cu două etaje.



Soluție de culoare


Clienții doreau să obțină un interior ușor, dar non-banal. Pardoseala, tavanul și pereții sunt decorate într-o paletă neutră, dar fiecare cameră are un accent coloristic: în sufragerie este un tavan albastru, în bucătărie - un șorț de cătină, în grădiniță - o plintă roșie căpșună, în baie - același tavan roșu căpșun ... Pe hol, toate culorile folosite pentru restul încăperilor sunt colectate în dungi de lățimi diferite. Deci, la intrarea în apartament, paleta acestui interior este imediat vizibilă.



Alte surse: Website


- Sala interioară asemănătoare chilei a devenit o continuare logică a holului și este pictată în același mod în care este - cu dungi contrastante. Deschiderile care duc de la sufragerie la holul de intrare și holul interior sunt dispuse simetric. Prin urmare, atunci când sunt privite din sufragerie, pereții holului și holului sunt percepuți în mod eficient în mod eficient.




5 views0 comments