top of page
  • valentinapopescu

Avantajele Pieselor de Mobilier Transformabil

Apartamente cu o suprafață de 30, 25 și chiar 17 mp. Am nevoie de o abordare specială în repararea și dezvoltarea proiectării. Practica arată că o zonă limitată poate fi foarte confortabilă dacă folosiți experiența mondială a raționalizării și abordați cu atenție crearea interiorului.


În primul rând, puteți economisi spațiu fără a pierde funcționalitatea cu ajutorul paturilor pliante, a meselor transformatoare și a altor articole de mobilier duble (uneori chiar triple).


Bucătărie cu un secret

Adesea, apartamentele mici nu au o bucătărie separată, iar spațiul de gătit este combinat cu camera de zi sau singura cameră de zi. În acest caz, există mai multe opțiuni pentru crearea unei bucătării compacte separate:


pentru a separa dulapurile de bucătărie, o masă și aparatele de uz casnic, puteți utiliza ușile glisante ca un dulap;

scaunele pliabile și masa pliantă sunt o soluție practică și ieftină. Blatul mesei cu un picior pliabil este atașat la perete folosind elemente de fixare speciale. Când este nevoie de o masă, este suficient să pliați înapoi blatul. Scaunele pliabile care nu sunt necesare în acest moment pot fi așezate pur și simplu pe perete;

pentru a separa bucătăria de restul spațiului, puteți face o partiție din gips-carton. Pentru a face acest lucru, va trebui să instalați un cadru metalic de profil și să faceți un sandviș din două foi de gips-carton cu un strat intermediar de vată minerală sau alt material izolant. Pentru ca zidul să servească și ca funcție de depozitare, puteți atașa ipoteci (bucăți de profil metalic) la gips-carton din partea bucătăriei pentru instalarea de rafturi articulate în viitor. Aceeași masă pliantă poate fi agățată pe ipoteci.

transformator de masă

despărțire între bucătărie și sufragerie. Idei Interioare Case in stil mediteranean


Masă extensibilă

Dulapurile de bucătărie în sine trebuie folosite la maximum: așezați coșuri de depozitare sub tavan, folosiți interiorul ușilor pentru a agăța obiecte mici. Apoi, puteți adăuga mai multe articole într-o zonă mai mică.


Pat dublu

Mutarea unui pat sub tavan sau ascunderea acestuia în interior este o idee minunată pentru un apartament mic. Cele mai populare opțiuni pentru implementarea acestei idei:


pat-dulap pliant. Noaptea, acționează ca un loc de dormit, în timpul zilei, cu ajutorul unui mecanism special, ia o poziție verticală și devine un dulap, unde, pe lângă așternut, puteți depozita tot ceea ce poate rezista la o creștere de 90 de grade fără deformări. Dezavantaje ale unui pat pliant - un preț destul de ridicat în comparație cu cel obișnuit, necesitatea reparării periodice a mecanismului de ridicare;

pat pe al doilea nivel. Adesea acesta este un perete cu o masă de lucru, rafturi pentru depozitarea hainelor și o scară la etaj, unde se află locul de dormit. Dacă este confortabil să dormiți într-o cameră sub tavan, aceasta este o soluție foarte profitabilă pentru un apartament mic;

peretele sau desktopul ascund o structură pliantă sau rabatabilă în partea de jos pentru amenajarea unei dane. Rămâne să puneți salteaua, lenjeria - și gata.

pat transformator

Pat sub podium

Pat pe al doilea nivel

două paturi într-un dormitor

Nu uitați de canapelele modulare. În timpul zilei, o astfel de canapea poate arăta ca o carte standard, iar seara poate fi extinsă într-un pat dublu. Când trebuie să organizați un colț pentru agrement, aceeași canapea modulară poate fi poziționată într-un colț sau altfel.


În locul unui pat supraetajat, vă recomandăm, de asemenea, să achiziționați mobilier tapițat modular pentru copii, deoarece este mai sigur.


Mobilier convertibil:

Aceasta este economie de spațiu, design original și practic. Dar există, de asemenea, dezavantaje care trebuie luate în considerare la alegerea unui pat în funcție de tipul de transformator și alte tipuri de mobilă „două în unu”:


într-un apartament cu copii mici și animale active, este mai bine să vă abțineți de la paturi cu un mecanism de ridicare și paturi cu două etaje, precum și de mese pliante, scaune și alte mobilier care pot duce la rănire;

nu căutați să instalați produse de transformare în grădiniță pentru a economisi spațiu. Este mai bine să folosiți patul în timpul zilei ca teren de sărituri decât să tratați brațul rupt al unui copil mic care a sărit fără succes din al doilea nivel; Mobila sufragerie Italia


dacă perspectiva adormirii sub tavan provoacă disconfort, este mai bine să folosiți o carte de canapea compactă ca loc de dormit și să găsiți alte modalități de a economisi spațiu.

Pentru a utiliza fiecare metru pătrat într-un apartament mic și pentru a aplica avantajele transformării mobilierului într-un mod adecvat, contactați Nobili Design


Suntem gata să dezvoltăm un proiect de proiectare pentru locuitorii din orice regiune care au cumpărat o casă sau un apartament . Datorită supravegherii arhitecturale (un serviciu de monitorizare a lucrărilor reparatorilor și instalatorilor din instalație), rezultatul este exact același cu cel inițial prevăzut în proiect. În același timp, nu trebuie să mergeți nicăieri pentru a fi de acord cu detaliile. Specialistul este gata să discute toate detaliile online la un moment convenabil pentru client.



12 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page