top of page
  • valentinapopescu

Cum amenajam sufrageria cu mobila

Ce fel de camera este sufrageria ta? Este un fel de camera cu tot mobilierul si accesoriile fanteziste eventual piese din antichitati sau familii, unde nimeni nu indrazneste sa intre, destinat companiei? Sau este camera de zi a casei dvs. locul care ar putea fi considerat camera de familie, locul in care toata lumea se aduna, familia si prietenii deopotriva, sa se uite la televizor, sa joace jocuri, sa se distreze, sa vorbeasca sau sa se relaxeze? Oricare ar fi scopul camerei de zi in locuinta dvs., mobilierul italian si accesoriile din camera de zi reprezinta o componenta necesara (si adesea costisitoare) in stabilirea unei anumite dispozitii sau teme preferate si ar trebui sa fie reprezentative pentru tine si pentru personalitatea familiei.



Majoritatea familiilor petrec marea majoritate a timpului impreuna in camera de zi. Acest lucru este cel mai probabil pentru ca aici toate lucrurile distractive de facut in casa sunt, ca si televiziunea, stereo, poate chiar sisteme de jocuri. Alaturi de bucatarie, camera de zi este inima casei. Acesta este motivul pentru care este important ca mobilierul tau in camera de zi sa fie durabil, adaptat (ceea ce inseamna ca exista suficiente scaune pentru familie si oaspeti) si confortabil.


Atunci cand va pregatiti camera de zi, trebuie sa va ganditi la ce folositi familia dumneavoastra. Priviti in principal televizorul acolo? Nu va distrati doar compania sub forma unei conversatii bune acolo? Faceti o multime de lectura sau alte activitati cum ar fi coaserea sau meserii acolo? Oaspetii vor dormi acolo? Joci jocuri impreuna acolo? Decide cum doriti sa utilizati camera, va va ajuta sa alegeti piesele corespunzatoare de mobilier si sa va economisiti bani pe termen lung.


Elementele de baza ale mobilei de camera sunt de obicei o canapea, unul sau mai multe scaune (de diferite tipuri), o masa de cafea, poate niste mese finale si iluminare. Cand cautati o canapea, determinati daca veti fi cazati peste noapte in camera dvs. de zi. Daca da, trebuie sa explorati canapeaua de dormit. Canapele de dormit au parcurs un drum lung de la saltea subtire si ascutita, cu un bar in spate, si ofera un loc foarte confortabil pentru oaspetii dvs. sa doarma linistit. Daca nu aveti nevoie de o canapea de dormit, atunci ganditi-va la dimensiunea canapelei dvs. trebuie sa fie. Exista sectiuni mari care gazduiesc mai multe persoane deodata. Exista combinatii de canapele si scaune de dragoste care va permit mai multa libertate in aranjamentul mobilierului. Determinati ce se va potrivi in camera dvs. si cumparati in consecinta.


Decoratiuni pentru living


Cand faceti cumparaturi pentru mobilierul de camera, puteti apele la un designer de interior, trebuie sa stabiliti daca aveti nevoie de alte tipuri de scaune pe langa o canapea. Exista scaune confortabile, confortabile si exista scaune mai formale ocazionale. In functie de activitatile care au loc in sufrageria dvs., mobilierul trebuie sa se adapteze corespunzator. De asemenea, ar trebui sa existe suficiente locuri pentru a gazdui un numar mare de persoane, daca aveti o familie mare sau distrati in mod regulat oaspetii.


Un alt tip de mobilier de camera de zi care este vazut in mod obisnuit este un fel de masa. Incepand cu masa de cafea, puteti adauga suprafete pentru a juca jocuri, pentru a tine bauturi si pentru a-ti da bataie, chiar si un loc pentru cineva sa-si sprijine picioarele obosite. Mese de cafea sunt adesea suficient de mari pentru a plasa canapele si scaune in jurul valorii de, si sa ofere o multitudine de functii. Exista, de asemenea, mese finale, care ofera o baza pentru corpuri de iluminat, cutite, reviste si de multe ori actioneaza ca piese de accent. Daca doriti sa va folositi camera de zi pentru joc, iar camera este destul de mare, puteti lua in considerare si o masa mica de joc intr-un colt.


Lumina, desi nu este considerata mobilier, este un accesoriu vital pentru a include mobilierul tau in camera de zi. Daca aveti de gand sa cititi, sa creati sau sa jucati jocuri in sufrageria dvs., atunci veti avea nevoie de iluminare buna. Iluminarea ambientala este, de asemenea, placuta in camera de zi pentru distractie si relaxare.


Sfaturi amenajare locuinta


Nicio setare de mobilier pentru camera de zi nu este completa astazi, fara centrul de divertisment. Acesta ofera un loc pentru a stoca toate echipamentele de divertisment la domiciliu, inclusiv televizorul, stereo, sisteme de jocuri, VCR, DVD player si difuzoare. Acestea vin intr-o varietate de dimensiuni, culori si tipuri si, de asemenea, vin intr-o varietate de preturi. Din nou, ceea ce cumparati depinde de nevoile dvs. si de dimensiunea camerei dvs.


Poze decoratiuni interioare


Cand va amenajati si decorati camera de zi, nu este nevoie sa folositi o tema particulara. Atata timp cat culorile si modelele coincid si respecta stilul familiei dvs., va fi o camera excelenta de a intra. Prin accesorizarea cu imagini, draperii de perete, rafturi, plante sau alte atingeri personale, camera de zi va fi un loc confortabil familia ta se va bucura de timpul petrecut. Mobilierul tau in camera de zi nu este decat baza pe care se fac amintirile familiale.

11 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page