top of page
  • valentinapopescu

Dormitor- idei de design interior 2021

În Art Nouveau, există multe tipuri de concepte și tehnici utilizate de designeri, decoratori și arhitecți. Definim stilul contemporan ca fiind fundațiile inventate de strămoșii modernismului, precum Frank Lloyd Wright, Walter Gropius, Ludwig Mies van der Rohe și Le Corbusier, care au folosit funcționalitate, linii și forme curate și elemente arhitecturale și naturale pentru decor. Acești moderniști credeau că o casă ar trebui să fie funcțională și tot ceea ce se află în ea ar trebui să aibă un scop, inclusiv decorarea. Mobilier Dormitor Modern



Folosiți elemente arhitecturale ca decor


Acest dormitor contemporan folosește elemente arhitecturale, cum ar fi un perete de beton gol, rafturi și pardoseli din lemn ca decor principal. Cu accente violet strălucitor pe lenjerie, covoare și lucrări de artă, împreună cu rafturi albe, mobilier și o vază, este exemplul perfect al modernismului la cel mai bun nivel.


Includeți toate elementele modernismului



Acest dormitor este un excelent exemplu de modernism: are elemente arhitecturale, linii și forme curate, multă lumină naturală și alte accente simple, cum ar fi cărți și vaze folosite ca decor. Un perete de beton, pardoseli și trepte din lemn conferă camerei caracter, păstrând în același timp simplitate, deschidere și funcționalitate. Blog amenajari Nikydecor


Folosiți culori și modele simple



Această cameră are multe caracteristici moderne, cum ar fi linii și forme curate, drepte, lemn natural și elemente arhitecturale utilizate pentru decorare. Tapetul de lalea albă dulce din spatele tăbliei, împreună cu culorile vibrante creează un dormitor modern minunat și funcțional.


Folosiți iluminat încastrat și sticlă pentru a adăuga lumină și spațiu



Acest dormitor modern folosește iluminat încastrat în tavan pentru a crea mai mult spațiu și lumină. Această cameră, de asemenea, se împerechează bine cu elemente decorative simple, cum ar fi un perete și tăblie cu lambriuri din lemn, o paletă de culori neutre și o ușă și perete din sticlă.


Utilizați lumină naturală, culori vibrante și lemn ca decor



Acest dormitor este mărginit de un stil contemporan eclectic, datorită diferitelor stiluri de mobilier, cum ar fi un pat modern cu o noptieră de epocă. Această cameră folosește panouri din lemn de culoare închisă, finisaje, pardoseli și mobilier ca elemente decorative principale, dar cu culoare adăugată și alte țesături.


Folosiți lemn natural și lumină ca decor



Acest dormitor modern are lemn natural pe pereți și podea, un perete cu accent roșu și lumină naturală ca decor principal. Abajurul cu bile de sticlă utilizat în acest dormitor îmbunătățește lumina naturală, în timp ce mobilierul creează liniile și formele curate cunoscute în epoca modernă.


Folosiți culori și elemente decorative simple



Acest dormitor modern utilizează finisaje simple, cu culori și mobilier. Pereții și lenjeria de pat de culoare verde strălucitor adaugă culoare, menținând camera simplă și modernă. Combinația de culori calde și strălucitoare din abajur, împreună cu un motiv distractiv din spatele tăbliei, adaugă un element modern, creând caracter și interes. Design Interior Casa Stil Ecletic Bistrita


Folosiți culoarea ca focalizare



Cum să mobilezi un dormitor

Când vine vorba de crearea dormitorului dvs. de vis, aveți nevoie de elemente de bază și mici detalii pe care să le puteți aduce pentru a vă face intimitatea cu adevărat personală și total confortabilă.


Mobilierul dormitorului include o serie de soluții și începe cu o bază - un pat, noptiere, o comodă, un cufăr etc. După ce le-ați ocupat, puteți trece la elementele de accent și puteți alege dacă adăugați funcții suplimentare. în spațiul dvs. cu un birou sau o bancă.


În cele din urmă, veți adăuga accesorii - de la covoare și perne la lămpi, oglinzi și decor de perete - pentru a vă ajuta să vă personalizați stilul și să creați atmosfera dorită. Fie că preferați dormitorul dvs. să fie ușor și liniștitor, fie luminos și energizant, acesta este ceea ce îl poate face posibil.


Cum se alege un cadru de pat

Ramele de pat sunt disponibile pentru toate gusturile, datorită varietății de modele, stiluri și materiale. Puteți decide ce opțiune funcționează cel mai bine pentru dvs. și spațiul dvs. examinând cu atenție fiecare opțiune. Blog mobila dormitor


Paturi cu panou - În plus față de tăblia patului și suportul pentru picioare, care sunt conectate prin șine laterale, acest tip de cadru de pat are suporturi centrale. Paturile de tip panou necesită de obicei un arc arc.

Paturile tapițate sunt mai moi decât paturile standard, iar patul tapițat este acoperit cu țesătură de la tăblie până la picior. Unele au, de asemenea, detalii decorative, cum ar fi smocurile și tăierea capului unghiilor.



Paturi de depozitare - Acest tip de cadru de pat este extrem de funcțional datorită sertarelor încorporate în bază. Deoarece puteți depozita haine, pături, perne și multe altele, puteți economisi spațiu sărind peste noptieră, sifonier sau piept.




10 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page