top of page
  • valentinapopescu

Cum să alegi schema de culori potrivită pentru mobilier italian?

Updated: Jul 14, 2023

Mobilierul italian de pe site-ul Nobili Design are o schemă bogată de culori, astfel încât toată lumea poate alege combinația perfectă de culori pentru interiorul lor. Pentru a alege corect culorile, trebuie să aveți un anumit set de cunoștințe. Coloristica este știința culorii și aplicarea ei în practică.




Mobila Italiana in Pitesti de la Nobili Interior Design


Am colectat câteva sfaturi de culoare despre cum să combinați corect culorile mobilierului din interior.


Mai întâi trebuie să vă decideți asupra stilului, deoarece fiecare stil de mobilier italian este dominat de culori diferite. De exemplu, în stil clasic sau baroc, puteți găsi adesea nuanțe pastelate. Tehnologia de vârf este dominată de metal, în timp ce minimalismul este dominat de combinații albe, gri, negre și contrastante.


O schemă specifică de culori este recomandată pentru diferite camere in special pentru cele din unitatile turistice de tip hotel. De exemplu, dormitorul se caracterizează prin tonuri calme, nuanțe deschise. Pentru bucătărie - dimpotrivă, cald, fierbinte, „apetisant”. Cu toate acestea, alegerea ar trebui să fie ghidată de preferințele personale. Mobilier baie modern de la Mobila Italia Nobili Design


Color Circle este un prieten constant al designerilor. Un lucru mic care va simplifica foarte mult selecția culorilor și o va face mai precisă. Cele mai reușite combinații sunt: ​​culori opuse într-un cerc, o triada, o tetradă și un pătrat. Trebuie sa tineti cont de alegerea culorilor la mobilier pentru spatii de cazare turistice.


Alegeți nu mai mult de 3 culori de bază ale mobilierului și interiorului în ansamblu și setați rame clare. Deci, alegerea mobilierului va fi ordonată și nu va exista niciun sentiment de deranj în interior.


Acordați atenție combinațiilor contrastante. Ochiul uman este conceput în așa fel încât să ne placă automat contrastele mai bine. Vor face interiorul mai expresiv. De exemplu, puteți utiliza culori calde și reci, deschise și întunecate, saturate și albe.




Atenție la detalii mici. Decorul excesiv al mobilierului poate suprasolicita interiorul. Prin urmare, dacă alegerea se încadrează în mobilier din diferite seturi și mărci, încercați să selectați articole cu o cantitate minimă de piese. Deoarece este posibil să nu se potrivească la culoare, chiar dacă culorile obiectelor sunt consistente.



Alte Surse de Inspiratie: Nobili Design


Cititorii nostri au fost interesati si de Sfaturi de Calatorie prezentate de pe acest website.

14 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page