top of page
  • valentinapopescu

Ce stiluri de interior și mobilier sunt populare acum

Dacă alegeți mobilier personalizat, atunci probabil că sunteți interesat de ce stiluri de interior și mobilier sunt acum populare. La urma urmei, stilul ales corect vă va permite să creați nu numai un spațiu frumos, ci și un spațiu confortabil care să se potrivească preferințelor dvs. de gust, ritmului și stilului de viață.



În articolul precedent, v-am povestit despre noua colecție a comandantului de mobilă pentru proiecte individuale, astăzi îl intervievăm pe designerul de interior Komandor Elena Chernykh. În acest interviu, vom arunca o privire mai atentă asupra stilurilor populare de interior și a diferenței dintre acestea. Abonați-vă la buletinul informativ prin e-mail, precum și la Instagramul nostru - accesați contul oficial și la canalul nostru YouTube - accesați canalul oficial Komandor.




Stil scandinav


Încă în vârful popularității - stilul scandinav. În timp, se schimbă, trece de la tonuri albe și gri la mai strălucitoare și mai saturate. Rămâne neschimbat: o combinație de culori cu nuanțe naturale de lemn și verdeață, geometrie simplă ergonomică și funcțională. Nimic în plus.




Accentele de culoare strălucitoare ajută la adăugarea de poftă și suculență interiorului laconic și funcțional în stilul scandinav. Rețineți șorțul verde și creionul albastru din bucătărie și fotoliul galben strălucitor din dormitor. Care sunt caracteristicile unui dormitor de lux






Stil eco


Alături de stilul scandinav, în popularitate, vine și naturalul, așa-numitul stil eco. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece ritmul metropolei lasă o amprentă asupra bunăstării și stării noastre de spirit. Alegeți nuanțe naturale care se găsesc în natură: nisip, pământ, iarbă, teracotă, albastru și alb. Evitați combinațiile acide artificiale. Astfel, interiorul apartamentului va fi transformat într-un colț de unitate cu natura, unde vă puteți relaxa pe deplin după ritmul energetic al orașului.




În acest interior natural, verdele și cafeaua au fost alese ca decoruri principale, creând o atmosferă confortabilă, cu o notă de prospețime. Nuanțele de alb și bej pot fi subliniate cu detalii, verdeață a plantelor.




Ornamentele florale ajută, de asemenea, la reînvierea interiorului. Acordați atenție decorurilor din sticlă bej și alb - modelele lucioase ne amintesc doar parțial de natură, dar fac interiorul mai interesant.




Stil monocrom


Interioarele bazate pe combinații de culori monocrome câștigă popularitate. Pentru un astfel de design, pot fi alese o culoare principală și gradația sa în tonalitate sau două contrastante. Acordați atenție texturilor, senzațiilor tactile și modelelor, datorită diversității lor, interiorul nu va părea plictisitor și de același tip.






În spatele culorilor contrastante aparent simple, cum ar fi albul și negrul, se ascunde un contrast complex de texturi. Observați cum luciul sticlei este combinat cu textura profundă a lemnului. La prima vedere, doar pereții albi, dar detalii precum panouri cu nervuri, ritmul iluminării cu LED-uri și cornișe, tapet și lenjerie de pat cu o imprimare interesantă fac camera voluminoasă și sofisticată.



În timp ce unii se străduiesc pentru concizie și simplitate, aceștia din urmă experimentează cu combinații complexe. Dacă doriți să adăugați culoare, acordați atenție nuanțelor saturate profunde și tonurilor complexe, destul de ciudat, astfel de culori sunt mult mai ușor de combinat decât o culoare pură „dintr-o cutie”. Păstrați pete mari de culoare cu o nuanță similară în accesorii și piese de mobilier mici.




Rețineți cum este utilizat contrastul culorilor strălucitoare în aceste interioare. Culoarea bogată de sticlă de teracotă din ușile compartimentului este completată de panouri albastre, iar aceste nuanțe le vedem și în decor, de exemplu, în pernele de pe canapea, în tapițeria fotoliilor. Decorul albastru izbitor de pe fațadele bucătăriei contrastează atât cu decorul alb, cât și cu cel din lemn. Panourile masive în relief într-o nuanță roz intensă adaugă volum și textură.





Stil Modern


Modern Art Nouveau sau Conteporari, un stil urban bazat pe tendințele modei și pe fabricabilitate. Construcție de mobilier strictă și proporțională combinată cu texturi nobile de marmură neagră, decor clasic de sticlă și lemn translucide. Mobilierul este simplu, confortabil și laconic.




Sticla semitransparentă cu o nuanță albă se potrivește perfect cu marmura neagră, subliniind în același timp formele stricte ale stilului modern și adăugând varietate cu texturi diferite. Decorul clasic din lemn din bucătărie este susținut de griul mat din partea din față, în timp ce sticla translucidă mată din profilul grafit adaugă volum.




Stil Loft


Loft merge mână în mână cu Art Nouveau. Și el s-a schimbat, a devenit mai moale și mai uman, dar totuși îi place cu combinații de suprafețe aspre, aspre de beton și lemn. Paleta de bază întunecată este combinată cu nuanțe deschise, luciu de sticlă și luciu metalic, echilibrând astfel caracterul brutal al interiorului.



Decorurile albe și bej conferă mai multă lumină și spațiu interioarelor întunecate, făcând spațiul confortabil și primitor. Suprafețele lucioase pe fundalul pereților și tavanelor mate, datorită reflecției, umple interiorul cu volum și lumină. Lemnos

2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page