top of page
  • valentinapopescu

Stil design pentru case - Care sunt avantajele unui proiect

Updated: Nov 30, 2021


Gândindu-ne la designul interior al unei case cu etaj la tara, stilul clasicilor moderni a fost ales ca bază. Conceptul de stil reflectă o combinație armonioasă de lux, eleganță și funcționalitate. În același timp, totul până la cel mai mic detaliu din conac este subordonat logicii și ideii generale de confort și relaxare.


Cauti design interior case ?


O casă spațioasă cu două etaje este o platformă excelentă pentru întruchiparea celor mai îndrăznețe și moderne soluții de design. Designul camerei de zi, la fel ca întreaga casă, este decorat cu o predominanță de nuanțe pastelate deschise, care amintește de peisaje discrete. Incluziunile rare de detalii albe și albastre aduc accente de culoare în interior. Utilizarea materialelor naturale pentru decor completează perfect atmosfera de liniște și confort!


Descopera proiecte pe Nobili Interior Design


Clasicul atemporal probabil nu va muri niciodată. Acesta este unul dintre acele stiluri care sunt intuitive pentru mulți, nu există loc pentru dezordine și haos, dimpotrivă, ordinea și, într-un sens, eleganța primară sunt inerente acestor camere.



Stilul clasic al casei determină nu numai gustul minunat al proprietarului, ci și statutul său social și bunăstarea. Este imposibil să decorezi o casă în acest stil cu costuri minime, deoarece iubește luxul și bogăția, finisajele scumpe, mobilierul din lemn masiv și textilele elegante.


Stilul clasic al casei are următoarele trăsături caracteristice


Particularitatea stilului clasic este că poate fi schimbată în funcție de statutul și atitudinea proprietarilor. De exemplu, stilul clasic al casei unui oficial de rang înalt va arăta cu siguranță monumental, cu mobilier greu, solid, cu o schemă de culori care include nuanțe profunde și bogate. Premisele proprietarului acestui rang, prin definiție, trebuie să fie respectabile. În timp ce un manager de nivel mediu are mai multe șanse să-și decoreze apartamentul într-un stil clasic modern, cu mobilier întunecat, aproape negru și canapele confortabile.


Design interior pentru case stil Modern sau Clasic


În timpul proiectării bucătăriei, stilistii au încercat să sublinieze natura romantică a gazdei, să afișeze în detalii și accesorii sinceritatea și căldura care domnesc în familie. Ferestrele panoramice largi oferă o iluminare amplă. Dimineața, razele soarelui alunecă jucăuș pe suprafețe lucioase și se afișează în fațadele de sticlă. Designul bucătăriei într-un domeniu privat nu poate fi imaginat fără lemn natural. Masa și scaunele din lemn masiv în nuanțe de ciocolată creează un contrast armonios cu decorul bej auriu și adaugă accente stilistice zonei de luat masa.


Dispunerea bucătăriei permite utilizarea maximă a aparatelor electrice de uz casnic, fără de care este dificil să vă imaginați o bucătărie modernă. Aparatele încorporate nu aglomerează încăperea, fațadele lucioase și o mulțime de lămpi conferă camerei volum și senzație de spațiu liber.


La parterul casei există un coridor care leagă bucătăria de living, un dressing, un mic birou și o baie. Trăsăturile stilului Modern Clasic se manifestă în fiecare colț al casei, atmosfera calmă în nuanțe bej și lăptoase nu este deranjată de contraste luminoase. Meșterii au reușit să facă față cu succes tuturor cerințelor clienților și să dezvolte un design interior care să inspire perfecțiunea sa estetică și să ofere o senzație de confort maxim!


Etajul doi al casei arată nu mai puțin elegant, unde există două dormitoare, o cameră de oaspeți, un hol și o baie. Designul casei corespunde pe deplin atmosferei care predomină în ea. Aici puteți găsi tonuri pastelate moi, materiale naturale, modele geometrice abstracte și candelabre de lux care acționează ca decor.


Designul interior al dormitorului se evidențiază puțin pe fundalul general, cu o abundență de culori saturate. Nuanțele cafenii creează un cadru intim, în timp ce mobilierul înclinat recomandat de cei de la Mobila Italia Nobili Design oferă o poziție incredibil de confortabilă. Interiorul băii emană prospețime și vioiciune. Subtonurile de menta sunt combinate în mod ideal cu corpuri de iluminat alb lucios și pereți despărțitori din sticlă. O baie mică arată aerisită și spațioasă.


Poti opta pentru mix intre clasic si modern


Clasicul modern este exact stilul care se potrivește cu splendoarea externă a unui conac de țară. Designul holului, biroului, bucătăriei și dormitoarelor este foarte viu și incredibil de elegant, dar în același timp destul de funcțional și confortabil. Vrei să te întorci într-o astfel de casă cât mai curând posibil după zile de lucru aglomerate pentru a te cufunda complet într-o atmosferă de calm și inspirație.


Afla care sunt avantajele casei cu etaj

Proiectul interiorului casei cu etaj pentru ofamilie cu 5 persoane a fost dezvoltat până acum doar pentru casa proiectată cu o suprafață de 170 mp.


Aspectul inițial al designului a fost complet satisfăcător pentru proprietari, astfel încât accentul principal a fost pe crearea de interioare confortabile și confortabile, cu spațiu de stocare suficient. În spațiul disponibil, a fost necesar să se prevadă camere separate pentru fiecare dintre părinți și pentru clientul însuși, care le-ar vizita adesea, precum și o baie principală mare, o baie de oaspeți, o bucătărie spațioasă și luminoasă, o sală de mese și o zona de oaspeți.


Va puteti informa si din articolul: Avanatajele colaborarii cu o firma de amenajari


Amenajarea casa moderna cu etaj


Ne-am propus să mutăm ușa din față a casei, ceea ce ar permite mutarea pereților despărțitori între hol și baia de oaspeți, mărind suprafața acesteia din urmă. În plus, este planificată glazurarea verandei, cu instalarea unui palet pe ea pentru nevoile gospodăriei, spălarea și uscarea pantofilor, precum și un dulap utilitar. Holul a fost mobilat cu un cuier deschis și un puf; o chiuvetă, un vas de toaletă și un pisoar au fost instalate în baie. Vizavi de hol se află un dressing spațios, cu o secțiune deschisă și două dulapuri. În tavanul dressingului există o trapă cu o scară retractabilă la mansarda casei.


Compartimentare camere casa cu etaj


Partea rezidențială a casei este situată în stânga intrării și este separată de o ușă. Camerele tatălui și fiicei au pat, dulap, birou cu scaun și noptieră. În camera mamei există o canapea de colț, care este planificată să fie transportată din vechea casă, un pat cu noptieră, o măsuță de cafea și o comodă. Baia principală este dotată cu cadă, duș, chiuvetă și toaletă. În coridor, la intrarea în baie, există un dulap pentru depozitarea accesoriilor pentru baie.


Amenajare bucatarie casa


În partea dreaptă a casei există o bucătărie-living-sufragerie combinată. Zona de oaspeți are o consolă, o canapea, o măsuță de cafea și o bufet. Pe perete sunt suspendate televizoarele și rafturile cu mai multe secțiuni - parțial deschise, parțial închise. În zona de luat masa, există o masă pentru patru persoane, care este alăturată de o insulă de bucătărie cu o suprafață de gătit, o sobă și o hotă de deasupra.


Restul modulelor și aparatelor de bucătărie au primit un aranjament în formă de L, unde una dintre laturile bucătăriei este situată de-a lungul peretelui cu o fereastră. Un bloc utilitar se învecinează cu bucătăria, unde sunt amplasate frigiderul, mașina de spălat, cazanul și chiuveta; există, de asemenea, spațiu suplimentar de depozitare. În vecinătatea blocului de utilități, la limita zonei de oaspeți și de luat masa, sunt montate o adevărată sobă rusească și o canapea.


Care sunt avantajele unui proiect de design pentru casă?


Schema de culori a proiectului se bazează pe tonuri de măslin, alb și gri, cu adăugarea unui număr mare de elemente asemănătoare lemnului de diferite modele și nuanțe. Deci, în partea rezidențială a casei, laminatul a fost folosit ca acoperire a podelei, în timp ce în partea publică, a fost utilizat un gresie porțelan mai practic și rezistent la uzură, cu o textură expresivă a lemnului. Același motiv este susținut în mobilierul din lemn și grinzile decorative de pe tavan în bucătărie și zona de luat masa, în timp ce muluri, cornișe și o rozetă clasică de tavan au fost folosite pentru tavan în zona de oaspeți, ceea ce a făcut vizual această parte a camerei mai înaltă și mai spațioasă.


Materiale si culori pentru amenajarile interioare


Combinația de materiale diferite ca textură și culoare adaugă un pic de dinamică interioarelor. Pentru partea rezidențială a casei, a fost propusă o schemă de culori similară pentru partea publică, dar în culori mai calme, ușor dezactivate, creând o atmosferă relaxată, liniștitoare. Singurele excepții de la abordarea generală au fost baia de oaspeți și baia stăpânului, unde au fost folosite plăci cu modele florale strălucitoare și oglinzi mari - datorită acestei soluții, camerele au primit vizual volum suplimentar, plus că au reușit să creeze o dispoziție veselă și pozitivă .


În soluția de iluminare, ne-am limitat la un set minim de surse de lumină - un candelabru de lumină și o pereche de lămpi de masă pe o consolă din sufragerie, iluminat ascuns și lămpi de tavan încorporate în sufragerie și zona de bucătărie și curând. Această abordare a devenit posibilă datorită insolării excelente a tuturor zonelor casei: toate camerele, inclusiv baia, toaleta, blocul utilitar și coridorul din partea rezidențială a clădirii, au ferestre, care le oferă lumină naturală și un pahar compartimentul este instalat între dressing și terasa cu o grădină de iarnă.



Am reușit să creăm un interior care încorporează caracteristici ale mai multor stiluri simultan. În bucătărie, este o Provence confortabilă, cu secțiuni de module deschise, cu balustrade joase, uși de dulap cu panouri și un spate cu faianță. În sufragerie există un clasic mai sofisticat și respectabil, cu o notă de aur adăugată la textile, ecou faianței sobei. Drept urmare, interioarele sunt elegante în același timp, cu detalii interesante, în același timp, foarte confortabile, fără lux inutil sau reținere la rece.


101 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page