top of page
  • valentinapopescu

Proiect de amenajare interioară a apartamentelor mari

Interior apartament mare, cu spațiu transformabil

Caracteristicile arhitecturale ale unui apartament mare - ferestre panoramice în combinație cu pantele vitrate ale tavanului - pun accentul în designul interior pe transparență și culori deschise și clare.


Arii funcționale

Toate zonele prevăzute de proiect se îmbină ușor între ele



Cameră de biliard, living, bibliotecă și birou

Acestea sunt amplasate pe aceeași linie de planificare și, cu pereții despărțitori, apartamentul se transformă într-un singur spațiu luminos - această idee este subliniată și de un singur pardoseală pentru incintă.


Acestea sunt amplasate pe aceeași linie de planificare și, cu pereții despărțitori, apartamentul se transformă într-un singur spațiu luminos - această idee este subliMniată și de un singur pardoseală pentru incintă.ranslucide. Mobila Italia


Sufragerie și bucătărie

Amenajarea asigură o zonă mare de luat masa, iar pentru ocazii mai intime este potrivit un grup de mese cu fotolii moi situate lângă bucătărie. Mobila clasica Moderna Italia



Cameră de odihnă (dormitor)

Din bucătărie însăși puteți intra într-o altă cameră de odihnă, cu canapele albe ca zăpada. În spatele camerei de biliard este organizat un mic loc confortabil, cu propria zonă TV. Albul, bejul, nuanțele nisipoase contrastează ușor în interior cu wenge maro închis, ca un complement de culoare - tapițerie albastră de scaune, scaune de bar și pânză de biliard.

4 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page