top of page
  • valentinapopescu

Lămpi de podea ; Moda Italiana in amenajari si decoratiuni

Updated: Dec 5, 2021

Corpurile de iluminat artizanale decorate cu pietre semiprețioase nu sunt conservatorism, ci un tribut adus tradiției și dorinței de a crea accesorii unice. Lămpile de podea italiene joacă nu numai un rol funcțional, ci servesc și ca o completare completă a interiorului. Sunt fabricate din materii prime de calitate, cum ar fi lemn natural, metale cu strat anticoroziv.



Utilizarea materialelor de primul tip este tipică pentru produsele în stil clasic. Această lampă de podea din lemn din Italia este decorată cu sculpturi acoperite cu frunze de aur și argint. Modelele premium de ultimă generație au un cadru din oțel care se extinde de la multe lămpi și elemente răsucite. Cristalele și cristalul natural sunt luate pentru decorare. Casa Clasica de Lux amenajata de Nobili Interior Design




Dispozitivele de iluminat sunt instalate în dormitoare, camere de zi, birouri. Acestea sunt utilizate pentru mobilarea de spații rezidențiale, hoteluri de lux și restaurante. Modelele sunt împărțite în două grupe: tradițională și modernă. Clasicii se caracterizează prin utilizarea colțurilor rotunjite și a formelor naturale, imitația naturii. Mărcile oferă lămpi de podea italiene cu una sau mai multe lămpi echipate cu abajururi textile sau abajururi din sticlă de Murano. Mobilier Living modern de la Mobila Italia Nobili Design


Lămpile de podea Villari sunt decorate cu viță de vie metalică care se răsucesc în jurul cadrului, la bază există „rădăcini” răsucite care diverg în direcții diferite pentru a crea suport. Iar modelele prezentate în colecțiile Gallo imită sfeșnice vechi, care sunt în mai multe niveluri. Pandantivele de cristal sub formă de picături atârnă de plafoane, cadrul se extinde în jos și este completat de dungi geometrice.


Citeste si despre: Blog textile Nikydecor


Bogăția culorilor facilitează selectarea accesoriilor pentru interioare specifice. În colecțiile de lămpi de podea italiene, există atât modele albe ca zăpada, cât și stacojii sau realizate în culori monocrome. Modelele moderne, de regulă, sunt lipsite de ornamente și au un cadru curbat non-standard, vopsit în cupru, oțel sau argint. În acest caz, se aleg nuanțe de sticlă ușoare cu diametru mare, care pot fi completate de contraste.



4 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page