top of page
  • valentinapopescu

Interior spațios - apartament pe 2 niveluri

Când spațiul permite

Iată un apartament frumos cu un aspect competent - un bun exemplu al muncii unui profesionist. Caracteristicile distinctive ale apartamentului sunt spațiul mare, iluminarea bună și materialele scumpe în decor și mobilier.


Hol

Stilul ceremonial al apartamentului este așezat deja pe hol. Pardoseli fanteziste din marmură, oglindă din podea până în tavan, o ușă imensă de sticlă către sufragerie, cu modele care se repetă pe ușile de intrare și de interior.


Sufragerie

Livingul este împărțit în mod convențional în zone. Barul, sala de mese și camera de zi în sine diferă prin stilul de mobilier și lămpi. Tipuri de canapele pentru Livingul tau


În zona barului, mobilier de culoare nuc și marmură, lămpi suspendate lungi din cristal.


În zona de luat masa există o masă strictă lungă din lemn de culoare închisă, o lampă geometrică.


În zona de living există o canapea ușoară și fotolii, o lampă în formă rotundă. Culori conectante: cu zona de bar - perne și fotolii din nuc, cu zona de luat masa - o măsuță de cafea neagră.


Dormitor

Covorul din dormitorul spațios urmează modelul floral al scării. Trebuie să îl depășești pentru a ajunge la al doilea nivel - în zona privată a apartamentului. Design Interior


O combinație delicată de nuanțe de albastru și bej transmite o dispoziție liniștită în dormitor. Tabelul înalt atrage o atenție deosebită. Există multă lumină în dormitor, ca în tot apartamentul. Una dintre ferestre este decorată cu un vitraliu cu o pasăre luminoasă.


Zona de relaxare este separată de o mică partiție, al cărei ornament repetă gravarea oglinzii pentru masă de toaletă. Mai multe scenarii de iluminare sunt posibile datorită diferitelor corpuri de iluminat.


Cabinet

La fel de spațios ca celelalte camere, studiul este proiectat în culori închise și maro. Grupul de șemineu este deosebit de eficient în combinație cu biblioteca. Materiale - marmură și lemn natural.


A doua cameră de zi

Lumina și volumul celui de-al doilea living sunt accentuate de ferestrele înalte de pe podea și de o oglindă imensă. Schema de culori reflectă parțial dormitorul - bej și albastru. Scaunele cu aripi, întruchiparea atemporală a confortului și prosperității, adaugă confortul deosebit.


Dulap pentru haine

După cum permite spațiul apartamentului, a fost creat un dressing elegant, cu zone separate „pentru ea” și „pentru el”.



Spațiul spațios al apartamentului duplex le-a oferit designerilor libertatea de exprimare creativă. Am reușit să ținem cont și să implementăm toate dorințele clienților noștri. Acest apartament are suficient spațiu pentru o viață luxoasă și confortabilă.

4 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page