top of page
  • valentinapopescu

Vezi care sunt cele mai bune parfumuri din 2021

Fiecare text final începe cu lamentări despre cât de greu este să alegi ce este mai bun dintre ce poate fi mai bun. În 2021, au existat chiar mai multe parfumuri bune decât de obicei, deși numărul total de lansări a fost cu 20 la sută mai mic din cauza covidului și, în consecință, a problemelor cu logistica și declinul economic general.


În suita tradițională, remarc bărbații Dolce & Gabbana Light Blue Forever . Proaspăt, distractiv, cu alge marine, grapefruit și masculinitate fără toxicitate. Am dat peste ea din întâmplare în magazin și am rămas surprinsă.

Cu un strop de masculinitate, dar și cu o bună cantitate de umor, romul și cola s-au dovedit a fi Giorgio Armani Absolutely Stronger With You . Acestea două dau speranța că parfumeria bărbătească se poate schimba cândva.

În suita doamnelor, laud chypre de fructe de pădure Izia la nuit Sysley . M-am gândit să-l cumpăr pentru 15 secunde.

Întruchiparea ideii de parfumuri de confort Cedar Violet Aerin

Roșu frumos Rouge L`Interdit Givenchy . Are în continuare aceeași floare luxuriantă de portocal ca cea mai mare parte L`Interdit plus patchouli. Parfum spectaculos și uimitor din toate punctele de vedere. N-aș vrea să fiu blocat într-un lift cu el.

Printre cele mai bune parfumuri pentru femei, flanker aproape neindulcit Black Opium Extreme Yves Saint Laurent , tenace pudrat Narciso Rodriguez Grace și papucul roșu Carolina Herrera cu trandafiri și fructe de pădure luxuriante sunt de asemenea bune și, de asemenea, flankers. Acum, se pare, este timpul pentru flankeri și colecții. Este imposibil să păstrezi atenția cumpărătorului cu un singur parfum. Este necesar să aglomerați rafturile întregi cu baterii de fiole.


Uneori nu există altă cale. Colecția Rivieres de Cartier , dedicată râurilor, aduce apă vie înapoi locuitorilor urbani. Stropi sclipitoare în soare, o mlaștină liniștită și un șarpe leneș care se târăște al râului. Toate cele trei parfumuri ale colecției sunt despre un singur lucru și toate trei sunt despre lucruri diferite.


Despre colecția Estee Lauder vom vorbi mult timp. Acesta este începutul a ceva mare și important în istoria mărcii. Arome complet noi, idei noi, sticle noi și aproape fără citate din trecut.


Colecția Allegra Bulgari de Eau de Parfum și Enhancing Essences ar fi putut avea jumătate din dimensiune. Ideea de a amesteca parfumuri pe piele pentru a le face mai bune nu este aproape de mine. Este puțin probabil să ne descurcăm mai bine decât Jacques Cavalier.


Dar dacă arunci ceva și închizi ochii la sticlele bizare, spiritul italian va izbucni în colecție, frumos aperol, trandafir și mosc de mure. Despre diverse alte colecții, se dorește adesea să spună „oală, nu fierbe”.


Cel mai bun din nișă în 2021 este situat la doi poli. Pe de o parte, îndrăzneț, cu adevărat neobișnuit: - mineral, sculptat din porțelan de biscuiți, spațiu Tubereuse Nue Tom Ford , - fericire pură, nealiată a copilăriei Lost Alice Masque Milano , - diavol pirat alunecos și piept al mortului Cypres Pantelleria Armani , - sare pestera pentru bronsita Eden Roc Dior , - zana verde a putreziei (c) L`Heure Verte By Kilian .


La cealaltă extremă, cea mai clasică, revenind la noi într-o nouă lectură: - noua viață a vintage Diorissimo în Cavatina Parfums Dusita.

- sala faimei a lui Estee Lauder și a companiei de parfumuri IFF Synthetic Jungle Frederic Malle , - tămâie, piper și lemn ars ca în Primul parfum de nișă Comme des Garcons este doar mai transparent decât Ebene Fume Tom Ford,

- terebentină și rășină, esența vieții, cântată cândva de Fendi în Costa Azzura Tom Ford , - o crizantemă vie fragilă din Colecția privată Estee Lauder, întruchipată în Evonimo Rubeus Milano.

Cine a spus că tendința vintage nu va supraviețui?

În piața de masă, vreau să menționez Liliac după ploaie Brocard , gumă proaspătă, apoasă și citrice Infinite Glow Mary Kay , inovatoare și îndrăzneață pentru segmentul de experiență suedeză din colecția Oriflame .


Sticle memorabile: Ginza Shiseido , Loubiprince Christian Louboutin , Kadine Guerlain

Da, pe neașteptat l-am mulțumit lui Guerlain , pe care îl blestem deja, îl îngropasesem și îl îngropasem. De mulți ani nu am purtat bani în colțurile lor, iar în 2021 am reușit să comand Shalimar Philtre de parfum.


Toate sunt frumoase, aproape fără excepții. Hiturile recente au găsit o sticlă drăguță în ea, altele vechi - o regândire atentă. Pe lângă ape, în sticlele lor istorice au ieșit parfumuri de o frumusețe incredibilă. Până și cutiile colecției amintesc de marele trecut.

Vintage al anului Parfum Guerlain .


Aniversarea anului nu a fost centenarul Chanelului nr. 5, care s-a transformat într-un fel de carpa mare, ci o lansare modestă, dar înflăcărată a Habanitei Molinard roșii . Fără resurse speciale, brandul a performat cu reținere și frumusețe.


11 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page