top of page
  • valentinapopescu

Design interior în stil rustic

Stilul rustic este conceput pentru a recrea confortul caselor din sat. Caracteristica sa principală este finisajul natural. Acest stil este ales în principal de locuitorii din căsuțe de vară sau case private pentru a aranja întregul spațiu de locuit într-o singură direcție. Cu toate acestea, mulți proprietari de apartamente din oraș preferă stilul rustic pentru a decora una dintre camere - un dormitor, un living sau o bucătărie. Amenajare apartament Galati



De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că stilul de țară este împărțit în subspecii care imită trăsăturile și culoarea caselor de sat din diferite țări.

Dacă decideți să echipați interiorul în acest stil, atunci nu uitați să respectați regulile unei anumite subspecii, dar în acest articol vă vom spune despre principalele caracteristici ale stilului de țară. Amenajare Dormitor clasic Casa in Bucuresti


Materiale naturale în decor și decor. Desigur, în primul rând, acesta este un copac. În mod ideal, vopseaua accentuează structura mai degrabă decât să o ascundă. Un punct culminant sunt grinzile de lemn de pe tavan. Materialele artificiale, cum ar fi plasticul, linoleumul, siliconul, materialele sintetice, tavanele întinse, sunt nepotrivite aici. Bumbacul, chintzul, inul și piatra sunt cele mai bune opțiuni pentru decorarea unui spațiu în tandem cu lemn.


Modestia este o trăsătură importantă a muzicii country. Materialele naturale dau un aer rustic, dar nu trebuie să fie sofisticate și ultra-moderne.

Culorile sunt folosite naturale și naturale, deschise și calde: alb, bej, maro, albastru deschis, galben deschis etc. Contrastele în stilul țării sunt greșite. Studio Design Interior Bucuresti


Mobilierul este, de asemenea, din lemn, stil simplu, adesea îmbătrânit artificial.

Lumina ar trebui să fie caldă și ar trebui să existe și o mulțime de ea, astfel încât ferestrele să nu fie acoperite cu perdele opace. În plus față de candelabrul principal, merită să adăugați veioze, precum și surse de lumină suplimentare pe mese și comode. Toată această compoziție poate fi un plus minunat pentru șemineu sau lumânări în sfeșnice.


Există multe textile de culori pastelate și de origine naturală - perdele, fețe de masă, cuverturi de pat, covoare, care vor adăuga o atmosferă confortabilă spațiului. Textile pot avea un model simplu pentru a sublinia ușurința și simplitatea decorului „rustic”.Amenajari vile interioare


Decorul este extrem de important pentru stilul rustic. Produsele făcute manual, ghivecele de flori, precum și produsele semi-antice sunt deosebit de apreciate în interior.

O varietate de veselă este unul dintre cele mai importante accesorii de stil. Ar trebui să fie simplu și să fie realizat din materiale naturale, cum ar fi ceramică, lut sau chiar lemn.


Stilul rustic este frumos, elegant, confortabil, ușor, curat și ecologic. Poate fi întruchipat în orice cameră. Mulți rezidenți moderni au exact astfel de cerințe pentru casa și designul lor, așa că de ce să nu ne gândim la stilul rustic.



10 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page