top of page
  • valentinapopescu

Amenajare Interioara in Stil Gotic

Designul interior gotic sau arhitectura și designul post-medieval, cunoscute și sub denumirea de „stil francez”, au devenit ferm stabilite în Evul Mediu începând cu anii 1150.

Marea Britanie, în special Franța și întreaga Europă au demonstrat transformarea epocii romantice în gotic cu exemple de arhitectură, cu siguranță o orientare catedrală, dintre care unele au supraviețuit până în prezent.


Arhitectura și designul gotic au fost o manifestare a unei noi tendințe, a unor noi capacități inginerești și a unor idei tehnice și creative unice. Noua direcție a făcut posibilă utilizarea de noi soluții tehnologice, cum ar fi „suporturi de zbor” în Notre Dame de Paris. Proiecte de Design Case si apartamente



Goticul a fost o frunză nouă: tot ce a apărut în această perioadă nu mai fusese văzut până acum. Era important să folosiți simetrie, proporții pentru a echilibra spațiul. Va fi destul de dificil să implementați conceptul acestei direcții de proiectare fără ornamentare sub formă de amprente simetrice alb-negru pe pereți. Dormitoare Moderne Preturi


Nu este un secret faptul că goticul este un design al unei orientări „întunecate”, mistice, impresionante, secrete, așa că atunci când alegeți accesorii trebuie să acordați atenție mobilierului negru. Soluția potrivită pentru pardoseli este lemnul natural. Covorul de podea este, de asemenea, o alegere.

56 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page