top of page
  • valentinapopescu

Tendințe de amenajare interioară a apartamentelor în 2021

În fiecare an, tendințele modei în domeniile creative sunt actualizate, luând noi forme și direcții - iar designul interior al apartamentelor nu face excepție. Studierea tendințelor modei și idei noi în acest domeniu vă va ajuta să dezvoltați o soluție vizuală pentru noul dvs. apartament sau să revigorați puțin un mediu familiar. În plus, unele tendințe în designul interior al apartamentelor pot fi utile în dezvoltarea proiectării unei case private. Amenajari Interioare facute de profesionisti




Amenajarea interioară a apartamentelor: principalele tendințe din 2021

Nu există șocuri speciale în lumea modei interioare în comparație cu sezonul precedent - rămâne pofta de funcționalitate a spațiului și minimalism în designul apartamentelor. Anul acesta, confortul uman, prietenia cu mediul și apropierea de natură au devenit motivele fundamentale ale soluțiilor de design din interior. Firma design interior Craiova


Există mai multe tendințe importante în designul interior al apartamentelor:


Lupta pentru materiale naturale (piatră, bambus, lemn, plută). Lemnul a câștigat o popularitate deosebită în diferite variante: de la ciocolată neagră la nuanțe de bej pastel. Atât piesele de mobilier, cât și învelitoarele de pe podea și pereți pot fi din lemn.

Accente metalice în diferite nuanțe (argintiu, auriu, oțel). Tendința continuă spre utilizarea metalului ca material pentru diverse elemente decorative: rame metalice pentru oglinzi, picioare de mobilier, vaze, structuri ornamentale decorative etc.


Motive vegetale. Folosirea lor este un alt mod de a sublinia dorința de estetică naturală. Acestea pot fi ornamente caracteristice pe articole textile - imprimeuri florale pe perdele și cuverturi de pat, sau pot exista accente vii - plante de casă în ghivece și florarii, amestecate organic în decor.

Personalizare. Din ce în ce mai des, ideea de design vizează adaptarea interiorului apartamentului la preferințele și nevoile unei anumite persoane. Este timpul să acordați atenție dezvoltării unui design pentru comanda dvs. individuală. Blog mobila dormitor



Amestecând diferite stiluri. Eclecticismul este o mișcare elegantă și îndrăzneață pentru a crea o imagine unică a unei camere. Combinați obiecte interioare din diferite materiale, texturi și perioade de timp, jucați-vă în contrast. Încercați să găsiți un echilibru, astfel încât mozaicul complex să nu se transforme într-o mizerie.

Minimalism. Acest stil este încă popular pentru funcționalitatea sa. Culorile de lumină restrânse, claritatea și puritatea liniilor, precum și absența obiectelor și detaliilor inutile vor da un sentiment de libertate și pace. Cum Folosim Creativitatea intr-un Proiect de Design



Culori la modă pentru 2021:

Nuante de verde - de la verde sticla intens la menta pastelata. Poate fi folosit ca culoare de bază pentru o cameră sau inclus în setare ca pete mici.

Paletă lemnoasă - culoare lemn închis, bej rece, alun.

Gama de pământ - maro cald, teracotă, muștar închis.

Nuanțe pastel oprite - roz cenușiu, coral moale, albastru pal. Vor arăta spectaculos ca o nuanță dominantă în spațiu.



Astfel, cunoașterea tendințelor în dezvoltarea interiorului apartamentelor în 2021 poate servi drept punct de plecare pentru inspirația dvs., iar echipa studioului nostru de design interior vă va ajuta să vă aduceți ideile la viață.


2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page