top of page
  • valentinapopescu

Sfaturi de la designeri pentru a vă ajuta să creați un Hol elegant

Updated: Jul 14, 2023

Hol de intrare - aceasta este camera care întâlnește oaspeții dvs. și creează prima impresie a apartamentului și a proprietarului acestuia. Dacă nu este atrăgător, cu rânduri de pantofi împrăștiați pe podea și o mare de haine atârnate de piedestale și scaune, atunci nu vor face imediat o părere foarte bună despre tine si despre casa ta. Pentru a evita privirile laterale de la prieteni, cunoștințe, vecini, trebuie să știți cum să echipați holul, astfel încât să fie confortabil, confortabil, funcțional și elegant. Design Interior Case Vile Predeal


Holul de intrare este una dintre puținele camere din casă care pot fi decorate în culori luminoase și bogate. Proprietarii de pensiuni și oaspeții lor sunt aici câteva minute, așa că un astfel de interior nu va zdrobi. În același timp, mediul vă poate îmbunătăți starea de spirit și vă poate aduce un zâmbet pe față. Cel mai important lucru este că nu există disonanță cu alte camere, deoarece, conform părerii designerului, apartamentul trebuie decorat în același stil. Amenjari Interiore Case Stil Ecletic


Va fi foarte dezamăgitor dacă la sfârșitul renovării din hol veți constata că nu ați oferit un loc pentru genți și chei. Nu este loc pentru ei pe noptieră sau pe otoman, așa că gândiți-vă la achiziționarea unui suport special pentru chei și la plasarea umerașelor cu cârlige pe pereți. Apropo, vor fi o alternativă excelentă la un dulap voluminos, dar numai dacă într-adevăr nu aveți suficient spațiu pentru asta. Designerii recomandă să acorde atenție modelelor originale, de exemplu, sub formă de ramuri. Vor deveni un decor demn al camerei și nu vor ocupa mult spațiu.


Important: Încercați să scoateți din timp hainele de sezon din umerașe. În primul rând, ocupă mult spațiu și, în al doilea rând, strică aspectul coridorului. De acord, va fi urât dacă o haină de blană atârnă pe hol la culmea verii. Design Interior Living Dormitor Stil Clasic


Un alergător de covor poate schimba holul dincolo de recunoaștere, mai ales dacă acționează ca un accent luminos într-un interior neutru. Dacă sunteți îngrijorat că se vor acumula multe reziduri pe ea, atunci alegeți o cale compactă, de aproximativ 1-1,5 metri lungime. Nu este deloc necesar să umpleți tot perimetrul holului cu el.


De asemenea, nu uitați de covorul funcțional, care este plasat de obicei lângă ușa însăși. Puteți alege o copie în culoarea podelei sau puteți cumpăra un model cu o inscripție veselă, de exemplu: „Casă dulce”, „Bine ​​ai venit!”, „Vino, îmbrățișează-te!”, „Folosește și intră”. Un astfel de element de decor te va înveseli chiar și după o zi grea de muncă.


Gresia porțelanată durabilă este potrivită pentru pardoseli. Gresie portelanata Bucuresti


Holul aparține camerelor cu stres crescut. În plus, te agăți constant de pereți când te îmbraci, îți dai jos pantofii murdari din piele aici, lasi o umbrelă umedă. Prin urmare, dacă nu doriți să faceți o nouă renovare într-un an, asigurați-vă că pentru decorarea holului sunt folosite numai materiale de înaltă calitate și durabile. De exemplu, puteți alege parchet stratificat, linoleum comercial, gresie porțelanată. Și puteți decora pereții cu tencuială decorativă, plăci ceramice, piatră flexibilă.


Holurile, în majoritatea cazurilor, sunt de dimensiuni mici, astfel încât sarcina dvs. principală este să eliberați spațiu cât mai mult posibil, fără a sacrifica funcționalitatea. Gândiți-vă, poate că un dulap masiv poate fi înlocuit cu unul mai simplu și mai compact, iar dulapul de lângă perete poate fi îndepărtat complet, astfel încât coridorul să nu pară aglomerat. Încercați să alegeți mobilier multifuncțional care să combine proprietățile mai multor articole de interior. De exemplu, puteți achiziționa un suport pentru pantofi cu un scaun și un dulap moale.





Culorile deschise și mobilierul de pe picioare vă vor ajuta să faceți camera mai vizuală. In cazul unui dormitor modern optati pentru modele si piese de mobilier de ultima generatie pentru a ramane in trend cu decorul.

De asemenea, vă puteți gândi în afara cutiei și puteți decora pereții cu modele geometrice care ajută la nivelarea limitelor camerei.

Desi vorbim de partea de design nu trebuie sa omiteti mobilierul pentru accesorii, bijuterii si locul unde tineti parfumul la indemana.




Vezi si alte informatii despre piata de imobiliare si anunturi cu case de vanzare

18 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page