top of page
  • valentinapopescu

Secretele culorii în interior: alegerea și combinarea corectă a nuanțelor în diferite cazuri

Puteți cumpăra cele mai scumpe și de înaltă calitate mobilier, electrocasnice, puteți efectua comunicații moderne, dar vă simțiți încă inconfortabil. De ce? Pentru că în ochi „ameți” din abundența culorilor sau plictisitoare din cauza atmosferei plictisitoare, inexpresivă. Uneori nu poți dormi în dormitor, pentru că energia „se revarsă”, iar în bucătărie nu îți vine deloc să mănânci. Ce s-a întâmplat? Probabil că nu ați studiat în prealabil regulile pentru combinarea culorilor în design. Crede-mă, acest lucru este important.Nu numai că fiecare culoare afectează psihicul în felul său, dar poate schimba foarte mult imaginea de ansamblu: reduce sau mări camera, o face mai deschisă sau mai întunecată, o împarte în părți sau, dimpotrivă, ajută la colectarea tuturor elementelor într-o singură armonie compoziţie. Amenajari Interioare Sector 1 Bucuresti


Cum să nu faci o alegere greșită?

Trebuie să vă concentrați asupra obiectelor reale, nu asupra fotografiilor. Puteți fi surprins și inspirat de imaginile interioare realizate în fistic, culori aurite sau argintii. Arată elegant și interesant, dar în viață cu greu te-ai simți confortabil acolo mult timp.Nuanțele strălucitoare și suculente arată avantajos pe paginile lucioase, în realitate totul este diferit.

Este recomandabil să alegeți o paletă de culori în cameră în sine și cu diferite opțiuni de iluminare. Luați în considerare caracteristicile psihologice, scopul camerei. Datorită tonurilor calde, te vei înveseli și vei putea fi activ, rece - calmează-te, acordează-te pentru a te odihni.



Combinație de culori contrastante în Crearea contrastului este una dintre tehnicile de design preferate, inclusiv designul interior. Cu ea, tu:

adăugați volum și varietate;

zonarea spațiului;

face atmosfera mai expresivă;

evidențiați vizual o parte a camerei;

identifică elementele care vor sau nu vor atrage atenția asupra lor.Culorile contrastante nu sunt doar alb-negru. Pentru a găsi combinația perfectă, vă recomandăm să folosiți o foaie de înșelătorie la îndemână - o imagine a unei roți de culoare speciale. A fost dezvoltat de Johannes Itten, autorul . Portofoliu Amenajari Interioare . Mobila Dining Moderna



lThe Art of Color, profesor și artist din Elveția.Este simplu: în centru este un triunghi de culori primare, iar alte trei culori secundare creează un hexagon. Perechile de culori contrastante sunt plasate una față de cealaltă, dar trebuie folosite cu înțelepciune. Una ar trebui să fie cea principală, iar cealaltă ar trebui să acționeze doar ca accent. De exemplu, utilizați 70% albastru și 30% portocaliu, aproximativ două treimi galben și o treime violet.Majoritatea experților în favoritele acestui sezon au înregistrat culori din gama albastru-verde. Toate acestea sunt nuanțe naturale, sunt ceea ce vedem în ocean, mare, luncă, pădure. Sunt la modă nuanțe calde de roz „non-strălucitoare” și diverse variații, combinații de gri. Design Interio rBucuresti



Nu se poate lipsi de eternele clasice alb-negru, doar că în loc de negru se recomandă utilizarea grafitului.Albastrul închis este bun ca culoare de accent, muștarul este o bază bună pentru un interior modern. Apropo, merg bine împreună. Tonurile calde de roz sunt potrivite pentru decorarea unui dormitor, o creșă pentru o fată, o bucătărie, o cameră de zi.Umbra de menta se confruntă în prezent cu un vârf de popularitate.



Este original, neobișnuit și proaspăt în toate sensurile cuvântului. Se răcește automat, deci nu este potrivit pentru toată lumea și nu pentru toate casele, apartamentele. Într-un climat dur, non-cald, ar trebui să fie utilizat în dozare. De exemplu, lipiți aceste imagini de fundal într-o singură cameră, comandați o canapea confortabilă sau articole de decor drăguțe. Speciile de lemn ușor vor ajuta la „încălzirea” unită a mentei.


7 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page