top of page
  • valentinapopescu

Restaurant fabulos într-o clădire istorică - Blog Interior Design

Updated: May 7, 2022

Este găzduit într-o fostă clădire de teatru, transformată într-un cocktail bar și restaurant cu un interior estetic modern. Proprietarii sunt foarte atenți la servicii. Designerul de interior Sami Savatli a fost responsabil pentru dezvoltarea acestui proiect. Cu sarcina principală de a combina un mediu arhitectural elegant cu designul urban, el s-a descurcat pur și simplu fără cusur. Design Interior



Inspirat de moștenirea clădirii, designerul a folosit tocmai acele elemente care ar arăta atât autentice, cât și moderne aici. Combinația de ceramică eclectică fabricată manual în Turcia, plăci terase italiene, corpuri de alamă și piatră decorativă a îndeplinit așteptările.


Tavanul din lemn pictat manual din prim-plan este un detaliu foarte izbitor care s-a păstrat. Subliniază nu numai statutul interiorului, ci și rafinamentul bucătăriei Mitte.


Energia uimitoare transformă Mitte într-un spațiu confortabil și confortabil, unde oaspeților li se oferă nu numai o selecție largă de băuturi și cocktailuri, ci și un meniu atractiv de bucătării mediteraneene, otomane, indiene, indoneziene, japoneze, europene și chinezești. Amenajari interioare Restaurante realizate de Nobili Interior Design



De ce să cumpărați articole de toaletă și mobilier realizate manual? Beneficii și tendințe actuale - în articolul de astăzi

Articolele cu istorie sunt proprietatea fiecărei case. Chiar și în designul băii, doriți să simțiți valoarea instalațiilor sanitare și a mobilierului. Și cele mai valoroase, după cum știți, sunt obiectele realizate manual.



Știind acest lucru, am realizat un studiu: este posibil să echipăm interiorul băii cu produse lucrate manual. Cititorii au sugerat că ar trebui să folosească vintage și, în ceea ce privește instalațiile sanitare, mulți au o prejudecată cu privire la igiena acesteia. Cu toate acestea, s-a dovedit că există fabrici ale căror produse sunt fabricate manual. De exemplu, binecunoscutul producător de băi de designer Duravit. Am pregătit o descriere a modului de creare a celor mai tari modele.



Praful alb fin se învârte în lumină de neon strălucitor ... Legendarul cadă Cape Cod este conturată pe scenă. Maestrul creează curbe netede. Restaurant cu terasa de amenajata de Nobili Interior Design



Dar înainte de aceasta, s-a făcut o cantitate extraordinară de muncă:


Mineralul DuraSolid a fost creat în centrul tehnologic în colaborare cu echipa de proiectare.

DuraSolid este un material de înaltă tehnologie realizat în principal din minerale naturale. Are performanțe ridicate în ceea ce privește durata de viață, rezistența la uzură și anti-alunecare, ceea ce îl face un material ideal pentru căzi și căzi de duș.



Celebrul designer Philippe Starck a văzut că noul material îi permite să creeze o baie tridimensională, ca o sculptură. El a dezvoltat un model de cadă, al cărui design conferă un nou efect vizual. Pe lângă frumusețea formelor și a detaliilor, sistemul de hidromasaj cu aer neobișnuit instalat îi place.

În producție, turnarea unei mase omogene de turnare este utilizată pentru a crea corpuri de baie monolitice.



La ultima etapă de uscare, băile finite sunt prelucrate într-o cameră de lustruire.

Datorită structurii materialului, băile au o suprafață mată și catifelată.

DuraSolidul omogen alb vă permite să reparați eventualele daune, făcându-l invizibil. Dezvoltarea de noi materiale combinate cu un design neobișnuit a dus la emblematica cadă Cape Cod de Philippe Starck.



Instalarea sanitară ca o capodoperă


În epoca noastră de automatizare ridicată, calitatea se obține prin controlul constant și perfecționarea manuală a produselor. Întregul ciclu de producție la fabrica Duravit are loc cu participarea constantă a angajaților.


Consolele cu design c-bonded sau f-bonded, dulapurile cu butoaie Starck și mult mai multe oglinzi și oglinzi manuale sunt asamblate pe băncile noastre de producție.



Artizanatul este, de asemenea, utilizat în seria de design Darling New în combinație cu programul de mobilier L-Cube.



Pentru a adăuga eleganță băii, Duravit a creat o tehnologie inovatoare pentru a combina ceramica lavoarului cu suprafața mobilierului. Datorită conexiunii c-bonded, lavoarul are un aspect original și devine o capodoperă.



Lavoarul DuraCeram® de înaltă rezistență se alătură unității de vanitate aproape fără probleme printr-un proces sofisticat.



Alte surse de inspiratie : Blogger


Google Maps: Figueres Restaurants

12 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page