top of page
  • valentinapopescu

Reflectia Sufletului in Elementele Decorului

Un interior armonios este format din multe elemente: piese de mobilier, decor, decor. Imaginile nu ocupă ultimul loc în design. Chiar și cea mai mică pânză poate respira o viață nouă într-o cameră. Vom discuta ce sunt imaginile și cum să alegem . Amenajari Interioare Clasice Bucuresti



Valoarea imaginii din interior

Mulți oameni percep picturile doar ca un element de decor. De fapt, pânzele au mult mai multe funcții:


Reflectarea lumii interioare a proprietarului.

Amplasarea accentelor.

Capacitatea de a îmbunătăți atitudinea mentală.

Cu ajutorul pânzelor cu imagini, puteți transforma interiorul cel mai modest. Nu este necesar să atârnați opere de artă originale pe perete. Sunt suficiente picturi selectate cu gust, de subiecte interesante. Portofoliu Amenajari Interioare


Pictura este punctul culminant al designului. Tendința de a decora pereții cu pânze a apărut în urmă cu câteva secole. Subiectul și conținutul semantic al imaginilor s-au schimbat, dar sarcina principală a produselor rămâne aceeași.


Pictură colorată pe perete bej


Sfat! Nu ar trebui să plasați în cameră o imagine care să nu vă placă, chiar dacă pare foarte atractivă. Casa ta este cetatea ta, unde ar trebui să fii cât mai calm și confortabil. Elementele decorative „nedorite” pot afecta negativ starea de spirit. Amenajari Interioare 3 D


Cum să potrivești o pictură cu stilul tău interior: sfaturi pentru designeri

Nu există un astfel de stil de interior, în care ar fi imposibil să se potrivească o imagine. Cheia unei compoziții de succes este alegerea corectă a unui produs. Parametrii principali sunt conținutul și culorile pânzelor.


Conținutul complotului imaginii

Conținutul semantic al pânzei trebuie să corespundă nu numai stilului, ci și scopului camerei. Anumite teme sunt caracteristice diferitelor camere.


De exemplu, motivele naturale, naturile moarte florale, picturile modulare cu imagini ale unui apus de soare colorat, stelele strălucitoare sau poveștile misterioase de dragoste vor arăta grozav în dormitor.


Atunci când alegeți un tablou pentru camera dvs. de zi, veți întâlni o mulțime de varietate. Puteți așeza pânze de orice subiect în această cameră.


Este mai bine să „stabiliți” imagini cu personaje de basm sau animale din creșă. Dacă copilul tău este pasionat de science fiction, poți căuta un desen în această direcție.

Bucătăria este completată în mod ideal de imagini cu feluri de mâncare, legume, fructe, boabe de cafea, condimente. Afișele cu inscripții străine arată interesant.


Pentru holuri, abstractizarea și geometria sunt bune. Astfel de desene atrag atenția și te fac să distragi atenția după o zi grea de muncă.Pictură pe perete în sufragerie. Pictură pe perete în dormitor.Pictură pe perete în grădiniță. Pictură pe perete în bucătărie. Pictură pe perete pe hol


Spectru de culori

Pentru a evita disonanța stilistică, imaginea trebuie combinată cu culorile principale ale designului. Puteți alege diferite nuanțe din același spectru sau puteți introduce tonuri contrastante care să fie în armonie cu baza.


Chiar și imaginile multicolore au un ton de accent. Pe el trebuie să vă concentrați în încercările de a transforma interiorul.




Sfat! O altă opțiune este, de asemenea, posibilă - selectați designul interior pentru o anumită pânză. Dacă pictura este fără cadru, concentrați-vă pe culoarea principală a compoziției - imaginea nu trebuie să se îmbine complet cu suprafața. Cadrul, pe de altă parte, poate avea același ton cu tonul de perete.


Tipuri de picturi murale

Cuvântul „pictură” prezintă imediat un produs pictural într-un cadru greu. Cu toate acestea, lista de opțiuni este mult mai largă. Să vorbim despre cele mai populare tipuri de produse.


Modular

Al doilea nume al acestor pânze este segmentar. Produsele constau din mai multe părți, unite printr-o singură temă. Numărul standard de elemente este de două, trei sau cinci. Cu toate acestea, sunt în vânzare tablouri cu patru și șase module.




14 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page