top of page
  • valentinapopescu

Proiectare cameră de zi 2021: soluții clasice

Livingul este inima și semnul distinctiv al casei tale. Aici se întrunește întreaga familie seara pentru odihnă și distracție comună. Prin urmare, trebuie proiectat cu atenție, luând în considerare toate nuanțele și tendințele principale. De asemenea, acest lucru nu este ușor de făcut, deoarece se dovedește adesea că camera de zi este combinată cu alte zone funcționale. În apartamentele mici, poate servi și ca dormitor; celui care lucrează acasă - în birou; în studio - sufragerie. Prin urmare, designul acestei camere trebuie ales, luând în considerare nu numai dorințele proprietarilor cu privire la caracteristicile stilului, ci și în funcție de ce funcție va îndeplini camera.


Repere ale camerelor de zi moderne 2021

Ritmul de viață al unei persoane moderne este foarte impetuos. Ne grăbim constant, combinând mai multe lucruri, saturându-ne ziua cu diverse evenimente, excursii, întâlniri etc. De aceea, seara, după ce ați venit acasă, doriți atât de mult să vă aruncați în atmosfera de confort și pace. Acesta este motivul pentru care mulți oameni sunt foarte pretențioși în ceea ce privește designul camerei de zi. Într-adevăr, pe lângă faptul că această cameră îndeplinește anumite funcții în casă, rămânerea în ea ar trebui să aducă confort și să se relaxeze.


În prezent, există multe modalități diferite de a decora camera de zi. Designerii oferă proiecte realizate atât în ​​stil clasic, cât și în stiluri extraordinare. Rețineți că principala caracteristică a stilului interior este că, spre deosebire, de exemplu, de îmbrăcăminte sau echipament, nu este atât de trecător. După ce ați organizat spațiul din sufragerie în conformitate cu tendințele modei, va fi relevant încă câțiva ani. În prezent, există mai multe aspecte ale proiectării unei camere de odihnă, la care toți specialiștii aderă: Design Interior


Multă lumină.

Livingul modern este reprezentat astăzi ca o cameră care primește multă lumină naturală. De multe ori sunt instalate ferestre mari sau chiar panoramice. O astfel de cameră arată spațioasă, chiar dacă filmările sale nu sunt.

camera de zi proiectează multă lumină

O mulțime. Acum este aproape imposibil să găsești o cameră de zi cu diverse ecrane și partiții. Acest lucru se datorează faptului că, pe lângă razele soarelui, aerul trebuie să circule și în cameră. Dacă dețineți un spațiu mic, încercați să îl combinați cu o bucătărie. Ideea unui apartament studio a fost relevantă de mulți ani, deoarece creează iluzia extinderii zonei.

Minimalism.


Acum câteva decenii, era la modă să așezi canapele mari, bufeturi, suporturi TV în camere. În plus, au fost folosite diverse elemente decorative - figurine, picturi de lux, perdele masive lungi. Dar acum câțiva ani a venit la noi un astfel de concept ca minimalismul în interior. În acest timp, s-a stabilit ferm, iar acum tot mai mulți oameni preferă să scape de gunoiul în exces, astfel încât camera să poată „respira”. Prin urmare, este mai bine să setați cantitatea minimă de mobilier din sufragerie și să utilizați astfel de obiecte de decor care îndeplinesc și o funcție practică (ceasuri, oglinzi, corpuri de iluminat etc.). Mobila Living clasica Italia


Respectarea mediului.

O tendință foarte necesară și utilă, care spune că toate articolele amplasate în cameră ar trebui să fie realizate din ingrediente naturale pentru a nu vă afecta sănătatea. Pentru a face acest lucru, utilizați cât mai multe elemente posibil din lemn natural și textile.

Nuanțe deschise.


Pe lângă multă lumină, decorarea tavanului și a pereților cu culori deschise va ajuta la mărirea vizuală a camerei. În plus, cu o astfel de bază, diverse accente luminoase arată bine, care pot fi schimbate după bunul plac și dispoziție. Pe fundalul pereților realizați într-o nuanță neutră calmă, elementele colorate de decor pot deveni un adevărat punct culminant al camerei și pot face o impresie vie oaspeților dvs. Citeste si : Amenajare Living Casa cu etaj


living luminos

Trebuie remarcat separat că utilizarea rațională a bugetului este destul de relevantă. Astăzi nu este deosebit de la modă să decorați camerele prea pretențios și luxos. Dimpotrivă, minimalismul, popular printre designeri, va ajuta nu numai la economisirea semnificativă a reparațiilor, ci și la obținerea unei camere de odihnă unice și elegante după o zi de lucru.



9 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page