top of page
  • valentinapopescu

Principii de design interior de înaltă tehnologie

Hi-tech este stilul viitorului, care este totuși construit pe bazele solide ale prezentului. Combină organic confortul, eleganța și tehnologia înaltă. Este extrem de modern și de actualitate, așa că, dacă sunteți în căutarea unui design interior interesant pentru un apartament din Moscova, ar trebui să aruncați mai întâi o privire mai atentă asupra stilului high-tech. Decorat cu cea mai recentă tehnologie, va fi o extensie naturală a conceptului de oraș cu mari oportunități. Design interior case Braila



Pe scurt despre principal

Hi-tech-ul a apărut din ruinele modernismului târziu din anii 1970, absorbind cele mai bune idei de constructivism și futurism. Stilul s-a conturat în sfârșit în anii 1980, atunci au fost formulate principiile sale teoretice și creative de bază.


Interiorul de înaltă tehnologie tinde să fie extrem de pragmatic și practic. Toate elementele sale constituie o combinație armonioasă de forme și linii tăiate, trecând continuu unul în celălalt. Stilul este adesea criticat pentru că este prea rece, monoton și detașat. Cu toate acestea, datorită designului restrâns și laconic, este posibil să se realizeze curățenia și ordinea vizuală. Spațiile sunt în general umplute cu lumină și aer, zonate rațional și mobilate ergonomic. Amenajare apartament 4 camere Galati


Soluția interioară de înaltă tehnologie implică respingerea decorativității și adoptarea funcțiilor ca bază. Aceasta nu este o sarcină ușoară și minuțioasă, deoarece spațiul de locuit trebuie să mențină un sentiment de confort și confort. Din acest motiv, vă recomandăm să vă gândiți la interior împreună cu un profesionist. Puteți comanda un design interior elegant și armonios la Moscova în studioul nostru.


Mai detaliat, principiile de bază ale decorării interioare de înaltă tehnologie sunt prezentate mai jos.


Compoziție clară

Interiorul de înaltă tehnologie este dominat de linii drepte și unghiuri ascuțite. Datorită lor, este posibil să se realizeze o extindere vizuală a limitelor, spațiul pare să se deschidă pentru a permite să intre mai multă lumină și aer în casă. Mobilier Living Modern de Lux


Geometria strictă poate fi urmărită atât la nivelul arhitecturii camerei, cât și în mobilier. La alegerea mobilierului, a elementelor decorative și a scenariilor de iluminat, se acordă prioritate liniilor subțiri, colțurilor ascuțite, formelor simple și clare.


Materiale moderne

Interiorul de înaltă tehnologie este dominat de metal rece, în special oțel, beton, plastic, sticlă. Preferința este pentru nuanțe reci și finisaje lucioase. Suprafețele curate și neacoperite se înțeleg bine cu „gol”, fără tapet, pereți, beton sau pardoseală cu gresie.





Materialele sunt adesea alese în culori acromatice - negru, alb, gri. Cu toate acestea, stilul hi-tech nu este străin de varietatea coloristică. Cu toate acestea, pentru rolul de accente strălucitoare, merită să alegeți nuanțe artificiale accentuate, de exemplu, roșu acid, violet neon, albastru electric, fucsia, tei etc. Proiecte case cu etaj


Umplutură” tehnologică

În stilul high-tech, aparatele „inteligente”, soluțiile modulare, sistemele de stocare încorporate arată organic. Din mobilier - minimul necesar. În același timp, este recomandabil să profitați la maximum de spațiu. Se folosesc mese pliante, scaune, dulapuri transformabile și canapele.


Mobilierul este tapițat cu țesături ecologice inovatoare. Iluminarea și spoturile încorporate sunt folosite pentru a delimita spațiul.



2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page