top of page
  • valentinapopescu

Ornament floral atunci când decorați o cameră de zi - Sfaturi de la specialisti

Updated: Jul 15, 2023

Camera de zi din Italia este un minim de colțuri ascuțite și tranziții bruste, utilizarea materialelor naturale și o abordare individuală a dezvoltării fiecărui model individual. Modelele naturale sunt prezente pe panourile din lemn, ușile, tapițeria canapelei și pot fi găsite și pe sculpturi tridimensionale aplicate elementelor laterale și picioarelor produselor. Desenul este aplicat pe suprafață atât prin serigrafie, cât și manual, datorită căruia este posibil să se creeze articole interioare unice pentru interioare rezidentiale sau pentru camere de hotel care ofera cazare.





Colecțiile Angelo Cappellini se caracterizează printr-o abundență de elemente aurite. Camerele de zi italiene sunt unite de un model similar pe mobilierul tapițat. Canapele, realizate în nuanțe de bej și nisip, sunt decorate cu modele de damasc, care sunt situate pe spate, mărginite de o inserție maro închis.

Citeste si despre proiect la cheie realizat de Nobili Interior Design


De asemenea, designerii mărcii folosesc pe scară largă țesăturile textile strălucitoare în tonuri de gri sau alb. Preferă modelele monocromatice, dar modelele multicolore pot fi găsite și în colecțiile producătorilor italieni prezentate pe pagina reprezentantului oficial Nikydecor. Astfel de detalii sunt prezente în designul camerelor de zi din Italia, realizate de Barnini Oseo. Modele naturale mari sunt aranjate în rânduri pe suprafața mobilierului tapițat, intercalate cu inserții contrastante.



Soluția originală pentru amenajarea camerei de zi sunt bufetele și ferestrele înalte de sticlă. Imagini mari de flori și plante sunt plasate pe suprafețele modelelor. Desenele sunt făcute cu mai multe nuanțe mai deschise decât culoarea de bază a camerelor de zi italiene. Modelele vintage sunt situate pe picioare curbate, au o formă rotunjită și sunt achiziționate ca parte a compoziției.


Vezi si sfaturi amenajari cu mobila dormitor clasica de la Mobila Italia Nobili Design



Un interior clasic este de neconceput fără modele florale. Inspirați de armonia și naturalețea naturii, maeștrii anilor trecuți au creat obiecte interioare unice, șlefuind toate detaliile și elementele mici cu propriile lor mâini. Camerele de zi italiene care sunt create acum se referă la tradițiile din trecut, prin urmare, ornamentele florale sunt încă utilizate pe scară largă în dezvoltarea colecțiilor.


Ai putea fi interesat de sfaturi pentru o vacanta de vis sau recomandarea unui hotel de 3 stele


Compozițiile dintr-o singură piesă includ mobilier tapițat și dulapuri care au elemente decorative similare, obținând astfel un efect solid. Liniile de produse includ canapele, fotolii, măsuțe de cafea, comode, panouri TV, precum și accesorii premium și dispozitive de iluminat achiziționate pentru amenajarea spațiilor rezidențiale, hoteluri, case de vacanță, vile la țară.



Alte surse recomandate: Blogger | Blog Articole | Website | Click Here | Harta Turistica

10 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page