top of page
  • valentinapopescu

Optiuni de distribuire si proiectare a unui Apartament

In primul rând, dacă spațiul de locuit o permite, iar casa sau apartamentul are un număr suficient de camere pentru rezidenți permanenți (o condiție logică, la urma urmei, în condițiile unei piese standard copeck, nu se poate vorbi de camera de oaspeti),sfaturi design interior


în al doilea rând, dacă în același timp oaspeții vin adesea la tine, vor rămâne peste noapte, sau chiar câteva zile. Acest lucru se întâmplă adesea în acele familii în care rude sau prieteni locuiesc în diferite orașe. Sau dacă casa este situată în afara orașului, în sat. În acest caz, lăsarea oaspeților pentru noapte va fi mult mai convenabilă pentru toată lumea (atât pentru oaspeți, cât și pentru gazde). Și este minunat dacă o cameră mobilată separată este destinată acestui lucru! Amenajare Apartament cu 4 camere Bucuresti .


UNDE ESTE?

Acasa:

Cel mai adesea, primul etaj al casei este folosit în mod constant de proprietari. Acest lucru este mult mai convenabil în mai multe moduri (mai ales dacă familia are copii mici sau persoane mai în vârstă care au dificultăți în urcarea și coborârea scărilor în mod constant). Iar al doilea sau mansarda este rezervat oaspeților. Mobilier Dormitor Modern de Lux .



Cu toate acestea, este posibilă și o altă opțiune: dormitorul pentru oaspeți este situat la parter, care este ocupat și de bucătărie, sufragerie, living, băi și alte zone comune. Și în al doilea - teritoriul privat al proprietarilor. Dormitor, grădiniță.

În unele cazuri, o casă separată este alocată oaspeților, care poate fi, de asemenea, un complex de băi.


În apartament:

În acest caz, dormitorul pentru oaspeți poate fi amplasat oriunde în apartament. Este minunat dacă este adiacent la baia de oaspeți sau lângă ea. Acest lucru va oferi confort suplimentar atât oaspeților, cât și proprietarilor de apartamente.

Un alt punct important este că nu ar trebui să puneți oaspeții într-o cameră de trecere sau într-o bucătărie-living comună. Aceste opțiuni sunt posibile numai în absența altor camere libere.

O cameră de oaspeți (atât în ​​casă, cât și în apartament) poate avea o funcție dublă

De exemplu, servește ca birou cu jumătate de normă pentru proprietari, o bibliotecă, o sală de muzică. Iar când sosesc oaspeții, este ușor să te transformi în dormitorul lor. Această opțiune este destul de comună în proiectele noastre. Amenajare, mobilier:


Există o recomandare generală: atunci când planificați o cameră de oaspeți, trebuie să vă concentrați asupra atmosferei unui hotel bun.Indiferent de dimensiunea și caracteristicile suplimentare ale camerei, este important ca oaspetele să aibă următoarele elemente:

• Un pat pliant sau o canapea (de preferință dublă), în unele cazuri este adecvat și un scaun pliant,

• Dulap, comoda sau alt loc pentru depozitarea obiectelor, genților,

• Oglindă, prize pentru încărcător.

• Aici, ca și în restul casei, este recomandabil să vă gândiți la diferite surse de iluminat, cel puțin la o lumină slabă de la o lampă de noptieră. Acest lucru le va permite oaspeților să-și găsească drumul pe timp de noapte fără să aprindă luminile generale. Mobilier Living Clasic din Lemn .



Gândiți-vă la ce ar mai putea avea nevoie oaspeții dvs. Sunt suficient de confortabili? Doriți să vă întoarceți cu o noapte?

Cu toate acestea, nu merită să faci camera inutilă, deși obiecte foarte frumoase și elegante. În acest caz, este mai bine să vă ghidați după principiul: cu cât este mai puțin, cu atât mai bine. Rețineți că camera nu va fi folosită zilnic, ci doar din când în când. De exemplu, în camera de oaspeți, puteți refuza plantele vii care necesită udare regulată. Mobilat generos (lăsați-l în sufragerie).




Pentru confort, adăugați perne decorative, pături, ceasuri de perete, o imagine încadrată cu o temă neutră. Cantitatea minimă de accesorii decorative va fi suficientă.

PROIECTA:

De obicei, designul dormitorului pentru oaspeți se potrivește cu restul casei. Se utilizează același stil cheie, culori similare. Cu toate acestea, pot exista variații.

Schema de culori generală este de preferat, neutră: deschisă și pastelată (lapte, perlă, cremă). Cu detalii luminoase sau contrastante.

Materiale de finisare și țesături: sunt utilizate practice și necesită o întreținere minimă.



17 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page