top of page
  • valentinapopescu

Lumina bine aleasă transformă magic interiorul

Orice zonă funcțională are nevoie de iluminat pe mai multe niveluri. schimbă proporțiile camerei, zonelor și creează atmosfera dorită. Lumina de deasupra oferă o vedere bună a întregului interior. Al doilea nivel creează accente. Cu ajutorul acestuia, puteți selecta o zonă privată, subliniați volumul camerei. Iluminatul spot creează lumină direcțională care pune accentul pe obiecte specifice sau pe o anumită zonă. Design Interior



Puterea fluxului luminos vă permite să experimentați cu mediul luminos. Diminuând lumina de deasupra cu un dimmer, lăsând în același timp podeaua și iluminatul picturilor, puteți crea o atmosferă foarte confortabilă. Într-un obiect de artă luminos, puteți utiliza un flux nestandardizat ca sursă de lumină. Un ritm corect aliniat al dispozitivelor de iluminat va face spațiul nesfârșit.

Living apartament modern realizat de Nobili Interior Design


Corpurile de iluminat cu care ne încântă furnizorii noștri captează imaginația. Fiecare dintre ele are propriul stil și scop funcțional. Vă prezentăm noutăți absolute de la următoarele fabrici: Astley, Iris Cristal, Turri, Barovier & Toso, Vistosi, Colico, Laskasas, Ondaluce. Lumina pentru spații înalte poate fi considerată un tip separat de artă arhitecturală. Puteți vedea și mai multe modele în galeria de lumină din salonul nostru de pe Leninsky.


ECO MINIM ȘI MIC

Una dintre tendințele în domeniul iluminatului este apelul la naturalism, la formele naturale. Putem vedea toate acestea pe exemplul lămpii Gable 50068. Stilul său recunoscut este semnul distinctiv al mărcii britanice Astley. Nuielele de bază în culoarea alamei îmbătrânite se găsesc în multe modele și simbolizează revenirea la natură.


Designul este un joc. Și adesea ceea ce arată ca un obiect de artă se dovedește a fi o lampă. Acest lucru este perfect ilustrat de fabrica Colico din candelabrul incredibil de flexibil Can Can 0247 și fabrica Turri din proiectul 2019, lampa metalică satinată Zero TO173, creată de Andrea Bonini. Lampa modernă este un exemplu perfect de minimalism și frumusețe întruchipate în sticlă și metal. Designul triunghiular oferă lumină moale, difuză și arată ușor și elegant.

Canapele Moderne de la Mobila Italia Nobili Design


O colecție minimalistă de lămpi și aplice cu geometrie neobișnuită și design scandinav recunoscut este oferită de marca Ondaluce. Este interesant de observat, folosind exemplul aplicului Nastro, al lămpii de podea Lumen și al candelabrului Orbit / 460, cum dispozitivele de iluminat devin obiectul decorului.


Noul nostru partener, fabrica Laskasas, funcționează în același stil. Lampa de podea de designer Randolph, un bestseller absolut cu un caracter modular pronunțat, și aplicele lui Jackson surprind nu numai prin designul lor izbitor, ci și prin dimensiunile solide, care le vor permite să se încadreze cu ușurință în interioare spațioase, cu tavan înalt.


Inspirate si din : Articol Blogger



ELEGANȚA CLASICULUI

Performanța și eleganța Iris Cristal sunt de neegalat. Când au dezvoltat seria clasică de candelabre Dorotea, Matisse, designerii au folosit versiunea clasică a lămpilor de lumânare, pentru multe alte modele.



Te-ar putea interesa si: Metode si idei de zonare

5 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page