top of page
  • valentinapopescu

Interior modern al dormitorului într-un apartament cu 3 camere

Updated: Jul 14, 2023

Dormitorul este decorat în același stil ca și camera de zi. Pereții roz pal, mobilierul alb și micile accente de culoare praf roz au aspect sofisticat și nobil. Parchetul mare, tratat cu impregnări moderne și lac mat, arată foarte naturalist. După cum arată fotografiile, un minim de decor în dormitor este un plus incontestabil! Vezi info despre Mobila



În plus față de un pat, un dulap și 2 noptiere, această cameră are o comodă mică care a preluat rolul unui suport TV, un raft de toaletă cu oglindă și un mic otoman. Fixarea mobilierului dulapului pe perete este o alternativă modernă excelentă la pardoseala tradițională cu picioare.


Baie de oaspeți

Design modern al unei băi într-un apartament cu trei camere

În fotografie: Baia de oaspeți este decorată în culori neutre de gri-albastru. Baie clasica de la Nobili Interior Design


După nivelare, pereții toaletei pentru oaspeți sunt vopsite cu vopsea decorativă într-o nuanță delicată de lavandă. Cartierul cu mobilier și corpuri de culoare alb simplu arată simplu, dar demn.


Accentul decorativ este mutat pe podea, cu plăci ceramice la modă din triunghiuri în gri și albastru. Această geometrie multi-unghiulară este înmuiată de un covor oval flasc cu două rânduri de baloane moi.



Aici, designerul nostru a folosit mai multe moduri moderne de organizare rațională a unui spațiu mic de baie. Chiuveta și mașina de spălat sunt aliniate într-o singură linie, fără diferențe de înălțime. O toaletă suspendată nu fură spațiu valoros pe podea. O cârpă înaltă în formă de oglindă „în tavan” extinde vizual camera.

Idei cu Dormitoare Moderne de la Mobila Italia Nobili Design


Spre deosebire de baia de oaspeți, interiorul băii proprietarilor este proiectat în tonuri calde de bej și maro. Primul lucru care atrage atenția este blatul de lucru și materialul de placare a podelei care recreează splendoarea pietrei naturale.

Pereții sunt decorați cu 3 tipuri de plăci ceramice. Cele mari, ușoare - cu și fără un model natural delicat, precum și un mozaic pătrat monocromatic. Monocromul a ajutat la evitarea variațiilor și a fragmentării vizuale.



Este dificil să ne imaginăm designul unui apartament într-un stil modern, fără materiale naturale sau imitația lor realistă. În această baie, piatra stăpânește mingea! Impunerea și noblețea materialului sunt subliniate de chiuveta deasupra capului în formă de castron și o oglindă ovală într-un cadru expresiv și înconjurată de două aplice.



Proprietarii - o familie de trei persoane, inclusiv un copil mic - nu aveau preferințe stilistice deosebite. Lista dorințelor a inclus următoarele: o cameră de zi spațioasă pentru întâlnirea cu prietenii, o schemă de culori neutră, dar nu insipidă, în conformitate cu tendințele europene.



După cum puteți vedea din acest desen, apartamentul are un aspect modern bun. Ferestrele și două logii orientate spre părțile opuse oferă lumină naturală amplă. Avantajele incontestabile ale proiectului arhitectural sunt prezența unui dressing și a unei băi de oaspeți.


După cum puteți vedea din desen, apartamentul este împărțit condiționat în două părți - o cameră de zi și o aripă de familie. Desenul arată locația dulapurilor fixe încorporate și locația mobilierului portabil.



Cu acordul proprietarilor, designerii noștri au folosit un plan deschis. Paravanul dintre bucătărie și sufragerie a fost îndepărtat. Astfel, interiorul acestui apartament modern cu trei camere a primit o soluție de studio in regim hotelier.


Camera combinată este multifuncțională și foarte spațioasă. Își deschide cu ospitalitate privirea din prag. Există, de asemenea, uși care duc la baie și toaletă. Pereții camerei sunt vopsiți în lumină.


Plăcile la scară largă, imitând piatra ușoară, coexistă cu laminatul de stejar mlaștină. Tavanul extensibil pe două nivele este interesant prin combinarea luciului elegant cu panza mată obișnuită. Un corp de iluminat futurist extraordinar format din multe elemente rotunjite atrage atenția.



12 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page