top of page
  • valentinapopescu

Interior impresionant al unei case private în stil Provence

Updated: Jul 15, 2023


Provence se caracterizează prin culori mai modeste, decolorate de soare. Dar Gabriela Nechifor a folosit în mod deliberat nuanțe luminoase și suculente în proiect pentru a face interiorul mai vioi și mai vesel în casă. Ca rezultat, paleta de culori este bogată și variată, iar interiorul este confortabil, cu elemente de epocă și o abundență de decorațiuni pe care doriți să le priviți în mod constant.


Inspiratie si idei cu proiecte pentru case clasice realizate de Nobili Interior Design



O caracteristică importantă a interiorului este cantitatea mare de lemn și lucrul complex cu acesta. S-a folosit în principal zada, care a fost îmbătrânită, periată și vopsită folosind tehnologii speciale, astfel încât efectul antichității să pară cât mai natural posibil.


Scara este realizată din cenușă cu o vopsea bicomponentă. Oferă un efect de îmbătrânire cu nuanțe care sunt folosite în interiorul Provence: gri-gri, culoarea unei aripi de porumbel.


Sfaturi si imagini cu dormitoare clasice de la Mobila Italia Nobili Design


O mulțime de mobilier a fost realizat conform schițelor designerului, inclusiv ușile interioare și majoritatea obiectelor de decor. Dormitorul a fost aleas de la marca italiană Cantori în stilul Provence și vanilie, iar toate accesoriile au fost selectate din bronz, în conformitate cu stilul general.


Unele dintre mobilierele diferitelor mărci au fost comandate și aduse de la expoziția Maison & Objet din Paris. Interiorul sa dovedit a fi neobișnuit, nu este plictisitor să fie în el și, cel mai important, clienții au fost foarte mulțumiți!




Datorită unui aspect bine gândit și a soluțiilor de proiectare competente, acest apartament cu o cameră, cu o suprafață de numai 55 de metri, a găsit un loc nu numai pentru dormitor, living și bucătărie, ci chiar și pentru un loc de muncă și un loc separat vestiar.


Designerul Gabriela Nechifor știe să lucreze nu numai cu apartamente spațioase, ci și cu spații mici, dintre care una a primit-o sub forma unui apartament cu o cameră cu o suprafață de 55 de metri.


Au existat mai multe dificultăți simultan: să încapi tot ce ai nevoie într-o zonă mică, să încadrezi pictura preferată a amantei în interior și să ghicești preferințele soțului ei, căruia i s-a făcut acest apartament ca surpriză și cadou de la iubitul său.



A fost foarte important ca proprietarii să obțină nu numai un decor frumos, ci și o carcasă funcțională, cu un dormitor complet și mult spațiu de depozitare. Era imposibil de făcut fără o zonă de servit masa, bucătărie, cameră de zi și loc de muncă.


O sarcină atât de dificilă a trebuit rezolvată în primul rând cu ajutorul planificării: bucătăria, camera de zi și zona de luat masa au fost combinate într-un spațiu deschis, iar partiția interioară dintre cameră și bucătărie a fost demontată, făcând astfel loc unui dormitor cu dressing. Ușa din peretele portant nu a fost deplasată pentru a evita cheltuieli inutile.


Citeste si despre: Standardul Glemurului




- Proprietarii acestui apartament sunt activi și oameni de afaceri cu un bun simț al umorului. Le place să folosească noi tehnologii, adoră călătoriile, vacantele in natura și singurătatea. Interiorul apartamentului lor trebuia să fie modern, confortabil și funcțional.



Alte surse: Blogger


Nu putem omite ajutorul primit pentru scrierea acestui articol de la google , informatiile detaliate de pe Wikipedia

9 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page