top of page
  • valentinapopescu

Importanța designului intr-un spațiu public

Vizita la un restaurant sau cafenea ar trebui să vă ofere bucurie și energie pentru întreaga zi. Crezi că vizitatorul se simte confortabil în camera ta? Orice spune cineva, în primul rând, clientul evaluează designul interior al restaurantului, apoi calitatea serviciilor și calitatea mâncării.


Confortul este ceva, dar că toate eforturile ar trebui direcționate atunci când planificăm și implementăm un proiect. Popularitatea restaurantului este asigurată numai atunci când designul sălii restaurantului este bine gândit, sunt selectate culorile din gama potrivită, mobilierul, iluminatul și elementele de decor. Design Interior Spatii Comerciale


Studioul nostru Nobili Design vă oferă servicii de cafenea de design în Bucuresti și în alte orașe. Designerii noștri vă vor ajuta să selectați stilul interior dorit, materiale de înaltă calitate cât mai exact posibil și să implementați proiectul în viitor. Contactați-ne - și vom pregăti un proiect de proiectare a restaurantului, al cărui cost se va încadra în bugetul convenit.


Proiectăm un restaurant sau o cafenea în diferite stiluri: clasic, modern, provence, hi-tech, art deco și altele. În prezent, nu există cel mai popular stil de design interior pentru un restaurant sau cafenea, totul depinde de locație, de tipul de client. Cineva iubește interioarele semi-antice, cineva preferă tendințele moderne și cineva încă iubește vechii clasici. Mobila Italia


Dacă acesta este un design al unui restaurant din Bucuresti cu o suprafață mare, este logic să creăm mai multe camere în stiluri complet diferite, acest lucru va atrage mai mulți clienți. Puteți combina în siguranță stiluri din epoci diferite, de exemplu: o cameră poate fi decorată într-un stil clasic, a doua în stilul puburilor irlandeze, a treia în stilul Chicago din anii 30. Puteți comanda în mod profitabil designul restaurantului de la specialiștii noștri. Vor aborda sarcina în mod responsabil - vor propune un proiect și îl vor implementa în mod eficient în termenul convenit.


Vizitatorul îi acordă atenție în primul rând atunci când intră în instituție. Dacă o persoană se simte confortabilă într-un restaurant, îi va plăcea cu tine și atunci va veni de mai multe ori, astfel, popularitatea unității tale este garantată. Cu iluminarea, mobilierul și schema de culori potrivite, interiorul restaurantului dvs. va fi pur și simplu minunat.


Studioul de design „Nobili Design oferă un design de cafenea la cheie. Vă garantăm o calitate înaltă a muncii efectuate, precum și un preț rezonabil pentru servicii. Specialiștii vor proiecta restaurantul din Bucuresti și din alte orașe ale țării noastre în stilul dorit. Fără idei? Designerii își vor oferi opțiunile. Vezi si : Amenajare Dormitor


Există multe restaurante cu mai multe săli și toate sunt realizate în stiluri diferite. Exemple de lucrări ale studioului de design Bucuresti pot fi vizualizate întotdeauna în Portofoliu. Prețul pentru proiectarea proiectului de restaurant va fi optim, pe baza bugetului planificat. Cea mai importantă sarcină este de a crea confortul în restaurant, confort, precum și de a exprima în mod viu individualitatea fiecărei instituții. La asta vor ajuta specialiștii noștri.

13 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page