top of page
  • valentinapopescu

Dormitorul combinat nu este doar pentru dormit

Puțini se pot lăuda cu o cameră de zi mare pentru a oferi medii separate pentru studiu, budoar și zonă de relaxare. Dormitorul are adesea funcții suplimentare. Este important să se ia în considerare nuanțele psihologice și ergonomice ale zonării spațiului funcțional.

Studiază în dormitor Dormitoare albe Clasice de Lux .



Pentru un dormitor combinat cu un birou, este important să delimitați cât mai mult spațiile de lucru și de odihnă. Regula principală: patul nu trebuie să fie vizibil de la birou sau de la masa computerului din dormitor și invers. Acest lucru vă va ajuta să vă schimbați și să vă concentrați asupra muncii în loc să vă întindeți. Amenajare casa cu etaj Predeal


. Dacă zona camerei permite, ascundeți masa în spatele unei partiții ușoare, ecranați-o sau așezați-o într-o nișă. Este mai bine să așezați desktopul lângă fereastră - patul va rămâne în zona de întunecare. Veți obține lumină naturală cu care să lucrați. Pentru a evita reflexiile de pe ecranul computerului, utilizați jaluzele plisate sau jaluzele și puneți un regulator de temperatură pe baterie. Portofoliu Design Interior Case .



Masa de toaletă a unei doamne cu oglindă este un alt element tipic al interiorului dormitorului. Cel mai bine este să o așezați mai aproape de fereastră și de lumina naturală, dar nu este necesar să o separați vizual de restul interiorului.



Nu vă fie teamă că un colț de budoar nu se va potrivi cu interiorele minimaliste sau de înaltă tehnologie - o varietate de modele elegante vă permite să proiectați atât un budoar feminin clasic, cât și un colț laconic modern pentru un spa de acasă și de înfrumusețare, alegeți materialul, forma și designul mesei de toaletă pentru toate gusturile .


Website : Nobili Design

7 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page