top of page
  • valentinapopescu

Design interior living clasic

Proiect design interior living clasic realizat pentru casa in Constanta .Din toate camerele unei locuinte, livingul este cel care se preteaza cel mai bine sa fie decorat tinandu-se cont de tendintele clasicismului.


design - interior - living - clasic - Constanta | design - interior - realizat - in  - stil - New - Classic - cu  - accente  - de - lux - pentru - casa- in - Constanta  -  zona -  Tomis  - 3 .

Design interior living clasic Constanta . Design interior living cu bucatarie tip open space .


Si asta pentru ca eleganta si rafinamentul clasic va impresiona chiar si cele mai carcotase priviri care iti vor trece pragul casei. Astfel daca si tu iti doresti sa te bucuri de echilibrul formei, de sobrietatea culorilor si de aerul boem al timpurilor trecute, in livingul tau, este bine, ca mai intai de toate sa apelezi la serviciile unui designer de interior. Acesta stie cel mai bine cat de importanta este respectarea principiilor de design impuse de acest stil care impresioneaza prin dorinta de atingere a perfectiunii.


design-interior-living-clasic

Design interior living clasic .


Un living decorat in stil clasic reprezinta o invitatie de nerefuzat la discutii interminabile, la momente de relaxare in compania unei carti bune, la clipe de introspectie care duc la gasirea echilibrului dintre minte si corp. Un astfel de colt de clasicism impresioneaza mai intai mintea apoi va cuceri si sufletul, purtandu-te intr-o poveste de altadata in care poate ti-ai dori sa traiesti.


design-interior-living-casa-constanta

Design interior living casa Constanta .


Chiar daca realitatea ne ofera cele mai impresionante si non-conformiste momente de modernism noi putem sa ne construim, apeland la serviciile unor designeri cu experienta, propriul colt de clasicism chiar in living-ul casei noastre.

2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page