top of page
  • valentinapopescu

Design interior candelabre clasice

Pentru punerea in practica a proiectelor de design interior folosim cele mai bune materiale -Candelabrele clasice, parchet triplu stratificat ,cornise decorative , materiale textile .O sursa de lumina nu are rolul doar de a spori acuitatea vizuala ci si de a crea o atmosfera distinsa, de a spori misterul, de a ne invita intr-un loc destinat reveriei si momentelor romantice.


design-interior-dormitor-clasic-bucuresti

design interior dormitor clasic casa bucuresti


Astfel inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat sa imbine utilul cu eleganta si bunul gust, alegand obiecte decorative speciale. Astfel este indicat sa ascultam sfaturile unui designer profesionist nu doar in ceea ce priveste alegerea stilului ci si in alegerea lustrelor sau candelabrelor ideale pentru locuinta noastra. Ascultand un designer de interior vom descoperi ca exista o sumedenie de detalii de care trebuie sa tinem cont in alegerea obiectului de iluminat potrivit. Astfel fie cautam sa fim distinsi, boemi si clasici cu ajutorul unui candelabru maret, impunator, rupt parca din peisajul povestilor de altadata, fie alegem, simplitatea, eleganta, originalitatea si modernismul unei lustre venite parca dintr-o nazarire a viitorului. Rolul designerului este unul foarte important cautand sa imbine personalul cu caracteristicile evidente ale unui anumit stil si in acelasi timp dezvoltand acea aura de mister care sa te faca sa nu te plictisesti niciodata de lumina calda si sublima a unui candelabru special.


design-interior-dormitor-clasic-bucuresti

design interior casa Bucuresti


Astfel alegem diferit dar nu ne departam de elementele definitorii ale stilului pe care l-am ales pentru decorarea intregii locuinte. Oricare ar fi alegerea noastra, fie ca dorim sa impresionam prin gradoare si maretie, fie ca alegem sa atragem admiratia prin unicitate si non-conformism, candelabrul sau lustra aleasa reprezinta un element definitoriu al designului locuintei noastre ce ne defineste personalitatea si ne evidentiaza preferintele.

1 view0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page