top of page
  • valentinapopescu

Cum să creați un interior care nu se va demoda niciodată : 8 Idei

Updated: Jan 13, 2021

Tendințele modei în designul interior se schimbă foarte rapid, deci este foarte dificil să decorați un apartament în așa fel încât să pară relevant chiar și după 10 ani. Cu toate acestea, potrivit designerilor, există mai multe principii generale în decorarea casei, care vor ajuta la rezolvarea problemei de mai sus și vor oferi interiorului „tinerețe eternă”.Casa cu Etaj Amenajata in stil Modern



1. Culoare albă la modă


Culoarea alb-zăpadă din interior este deja un clasic. Mulți oameni spun că este plictisitor și estompat, cu toate acestea, aceasta este o concepție greșită. Pereții și tavanul albi fac camera mai spațioasă, măresc vizual spațiul, adaugă lumină și lumină. Se potrivesc perfect cu mobilierul de orice culoare. De asemenea, puteți așeza imagini și fotografii pe pereți - acestea vor arăta frumos în interior și pot deveni accente bune. Dacă, în timp, te-ai săturat de această schemă de culori, poți revopsi pereții pe un ton diferit sau puteți desena un model original.


2. Mobilier neutru


Mobilierul în nuanțe neutre creează o atmosferă confortabilă și arată armonios cu orice culoare strălucitoare. Prin urmare, puteți pune în siguranță perne decorative de diferite forme și culori pe canapelele ușoare - acestea vor aduce prospețime interiorului și nu îl vor lăsa să „îmbătrânească”. În plus, în orice moment puteți cumpăra o pernă sau o pătură de altă culoare, iar camera se va schimba vizual. Rețineți că nu veți face aproape niciun efort pentru aceasta. Mobilier Dormitor Clasic de Lux


3. Decorarea tavanului


Pe tavan, o construcție de gips-carton cu un singur nivel echipată cu lumină încorporată va arăta cel mai bine. Astfel, la prima vedere, o opțiune simplă de proiectare, oferă spațiu imaginației - în orice moment puteți organiza iluminare suplimentară folosind lămpi de podea sau de perete. În primul rând, aceștia vor acționa ca un accent excelent în cameră și, în al doilea rând, vor putea împărți camera în zone.


4. Mai mult spațiu


Acasă este cetatea ta, un loc în care vrei să te întorci după o zi grea de muncă. Aici te relaxezi cu trupul și sufletul tău, așa că trebuie să te asiguri că apartamentul este cât se poate de confortabil. Absența detaliilor inutile va ajuta la rezolvarea acestei sarcini. Dacă doriți să vă simțiți ușor și liber, nu suprasolicitați interiorul cu mobilier, picturi și alte obiecte decorative. Un spațiu deschis și netezit este întotdeauna la modă, așa că încercați să decorați camera doar cu mobilierul și accesoriile necesare.Poze mobilier clasic



5. Tabel - centrul de greutate


În ciuda faptului că sunt la modă ghișeele de bar, care, în plus, economisesc mult spațiu în cameră, dau preferință mesei. Nimic nu poate înlocui această piesă de mobilier, deoarece este confortabilă, funcțională și oferă confort. Dacă dimensiunea bucătăriei o permite, alege modele care pot găzdui un număr mare de prieteni și rude care sunt oaspeții frecvenți ai apartamentului tău.



6. Crearea unui dressing


În apartamentele rusești, un dulap este o piesă de mobilier obligatorie. Mai mult, este amplasat nu numai în dormitor, ci și în sufragerie, pe coridor. Ca urmare, practic nu există spațiu liber în camere și sunt dificil de schimbat designul. Deci, ia în considerare crearea unui dressing. Cămara este locul ideal pentru ea. Faceți câteva reparații minore acolo, plasați rafturile și sertarele necesare. Această cameră nu trebuie să fie proiectată pentru a se potrivi stilului general al interiorului apartamentului. Principalul lucru este să ne gândim la sistemul de stocare.


7. Fundație fiabilă


Pentru a crea un „interior veșnic tânăr”, trebuie să selectați materiale de finisare rezistente la uzură care să vă permită să uitați de renovarea apartamentului pentru o lungă perioadă de timp. În special, trebuie să acordați atenție băii și bucătăriei, deoarece acestea sunt cel mai expuse la influența negativă a factorilor externi, cum ar fi umiditatea, schimbările de temperatură etc.






8. Tehnologii ascunse


Mulți designeri recomandă ascunderea televizoarelor, computerelor și a altor echipamente în spatele ușilor dulapului. Acest lucru este necesar pentru a elibera spațiu în cameră, pentru ao face mai spațioasă. În plus, tehnica tinde să se demodeze rapid, dar mobilierul, selectat în funcție de toate canoanele, rămâne în tendință mulți ani.



3 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page