top of page
  • valentinapopescu

Cum să alegeți un apartament cu un aspect convenabil

Adesea, clienții cer unui agent imobiliar să aleagă aspectul care le convine cât mai mult posibil. În acest caz, vorbim despre cereri specifice. Cu toate acestea, dacă doriți doar un „aspect bun” - cum să determinați dacă este bun pentru obiectul selectat? Acest articol a adunat o serie de sfaturi pentru a vă ajuta să vă dați seama. Design Interior Constanta


Zonare

Zonarea spațiilor înseamnă că spațiul de locuit este împărțit în zone private (personale) și publice. Un aspect bun permite delimitarea acestor zone. Pur și simplu, oaspeții care vin se găsesc într-o zonă publică - în bucătărie, în sufragerie etc. Nu trebuie să treacă prin creșă, studiu sau dormitor.


Zona camerei

Dacă doriți să organizați un living-sufragerie acasă, atunci ar trebui să alegeți un apartament cu un coridor larg și o bucătărie mare. Amintiți-vă că zona de bucătărie poate fi extinsă numai folosind zona altor spații nerezidențiale - o cămară sau un hol. Inspectoratul de locuințe nu va permite „ridicarea” unei părți a unei băi sau a unei camere pentru extinderea bucătăriei.


Număr de ferestre

Dacă vreți să faceți reamenajare în orice caz, atunci înainte de a cumpăra un apartament, acordați atenție numărului de ferestre. Fiecare spațiu de locuit trebuie să aibă cel puțin o fereastră. Prin urmare, chiar și un studio imens de 200 de pătrate nu poate fi împărțit în mai mult de trei camere dacă acest studio are doar trei ferestre.


În plus, o cantitate mare de soare în interior este o garanție a sănătății și bunăstării, precum și a economiilor semnificative în iluminatul electric. Prin urmare, înainte de cumpărare, luați în considerare un aspect nou și asigurați-vă că pătrunde suficientă lumină în toate încăperile.



Pereți portanți, coloane, bare transversale

Este interzisă demolarea coloanelor și a pereților portanți. Mai mult, chiar și ușile nu pot fi întotdeauna echipate în astfel de pereți, această problemă este decisă individual. Așadar, ține cont de asta. Cu pereții despărțitori (pereți cortina) este mult mai ușor - nu au o sarcină cheie și este posibil să se echipeze deschiderile în partiții sau chiar să se demoleze aceste partiții fără probleme.


Înainte de a cumpăra o casă, aflați ce pereți dintr-un apartament nou sunt rezistenți la sarcină și care nu, pentru a anticipa reamenajarea în conformitate cu dorințele dumneavoastră.

Citeste si Articolul blog : Amenajare Apartament Mediteranean



Aspectul este „gratuit”?

Din punct de vedere legal, nu există „planificare gratuită”. Dacă dezvoltatorul susține că aspectul locuinței este exact acesta, aveți dreptul de a cere de la el un plan, care va indica limitele spațiilor rezidențiale și zonele umede. Rețineți că orice modificare pe care o faceți nu trebuie să fie în conflict cu legea sau instanța poate dispune anularea acestora. Dacă cumpărați un apartament la parter sau un apartament duplex, regulile sunt ușor relaxate - acest aranjament oferă mai multe oportunități pentru transferul zonelor umede.



Forme de cameră

Dacă vi se oferă un spațiu de locuit cu forme non-standard de cameră, refuzați-l imediat. Colțurile ascuțite formează așa-numitul pătrat nefuncțional - nu puteți așeza mobilierul într-un astfel de colț, dar totuși trebuie să plătiți pentru zona care a fost irosită în zadar. În plus, asimetria camerei provoacă disconfort sever pentru aproape toți locuitorii.



Ce altceva ar trebui luat în considerare atunci când alegeți aspectul viitorului spațiu de locuit?

Prezența unui lift de marfă. Dacă aveți de gând să faceți reparații majore, dacă aveți copii mici sau intenționați să vă completați familia, nu puteți face fără un lift de marfă. Materiale de construcție, mobilier, cărucior, bicicletă - lucruri care nu sunt atât de ușor de tras pe scări.

„Verificarea cu bicicleta”. Dacă puteți aduce în siguranță o bicicletă pentru adulți în apartament fără să o desfaceți, atunci puteți aduce la fel de ușor în interior orice mobilier și obiecte de dimensiuni mari.

5 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page