top of page
  • valentinapopescu

Combinația a două culori deschise poate crește foarte mult dimensiunea camerei.

Împărțirea camerei de zi în părți funcționale este destul de arbitrară; pentru zonarea eficientă, se folosesc adesea combinații interesante de culori și texturi, accente strălucitoare pe un fundal neutru. Există multe variații în combinația de decor în două tonuri: orizontală, verticală, în zig-zag și forme geometrice complexe.


Obiectivul principal al fiecărui experiment este armonizarea interioarelor: metoda verticală permite delimitarea eficientă a spațiului sufrageriei, mai ales în format studio, atunci când este necesar să evidențiați o zonă de recreere, să mâncați, să dormiți sau să lucrați. Culorile orizontale vă permit să eficientizați mobilierul, să reduceți înălțimea tavanului. Inserturile pentru tapet sunt un mod simplu și eficient de a decora pereții, de a evidenția zonele unei canapele, lămpi, tablouri, șeminee și mobilier spectaculos. Amenajari Interioare Case Busteni .



Scheme de culori populare

În dezvoltarea designului, se acordă prioritate selectării nuanței dominante, care depinde de stilul camerei. În interiorul clasic, gama bej și ciocolată dă în mod tradițional tonul, care este însuflețit de accente suculente de vin roșu, verde măslin, nisip auriu. Un astfel de living mobilat in stil modern de lux arată respectabilă, solemnă și în același timp confortabilă, dispusă să primească oaspeți și o odihnă liniștită.


Diferite soluții stilistice moderne folosesc toată bogăția paletei de culori: combinațiile de nuanțe de alb și pastel sunt populare în interiorul scandinav, modern și tehnologic, în stilul compozițiilor contemporane și minimaliste de culoare alb, lăptos, gri deschis, cu culori naturale bogate. a materialelor naturale sau a imitațiilor acestora - piatră, lemn, granit, cărămidă sau pereți de beton, magia compozițiilor pastelate în două tonuri este utilizată pe scară largă în soluții de studio, locații în stil mansardă, neoclasice; Design Interior Apartament cu 4 camere.


Combinațiile exotice de nuanțe însorite de galben, portocaliu, roșu spectru cu culoarea verdeturilor naturale, cafea și ciocolată, albastru de mare sunt tipice pentru interioare africane, orientale, camere de zi în stil ecologic, fjn la modă. Jocul „celor două culori”: secretele unui living elegant. Dacă locuitorii casei au gusturi și preferințe speciale, conduc diferite stiluri de viață, acest lucru se va reflecta cu siguranță în interiorul camerei de zi.


Conceptul comun de design al complementului de culoare implică o combinație de nuanțe situate la diferite capete ale spectrului de culori, cu contrast maxim între ele. Combinația de culori complementare este o tehnică la modă în practica de proiectare, în special în interiorul avangardist și minimalist, atunci când decorați o cameră de zi în spiritul artei pop moderne sau al expresivității moderne. Mobila dormitor clasica


Un exemplu este perechile populare de culori: roșu - verde; roz - albastru argintiu; portocaliu - albastru intens; galben nisip - violet. Compozițiile nereușite arată fără gust, deci trebuie să folosiți cu atenție seturi de culori saturate luminoase. Atunci când planificați interioare luminoase, trebuie avut în vedere faptul că unele culori afectează puternic psihicul și starea emoțională a unei persoane: roșu, albastru, galben portocaliu, gama aurie poate provoca emoții, iritații, transformându-se în agresivitate și oboseală


. Este de dorit să combinați astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi. portocaliu - albastru intens; galben nisip - violet. Compozițiile nereușite arată fără gust, deci trebuie să folosiți cu atenție seturi de culori saturate luminoase. Atunci când planificați interioare luminoase, trebuie avut în vedere faptul că unele culori afectează puternic psihicul și starea emoțională a unei persoane: roșu, albastru, galben portocaliu, gama aurie poate provoca emoții, iritații, transformându-se în agresivitate și oboseală. Studio Design Interior Bucuresti


Este de dorit să combinați astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi. portocaliu - albastru intens; galben nisip - violet. Compozițiile nereușite arată fără gust, deci trebuie să folosiți cu atenție seturi de culori saturate luminoase. Atunci când planificați interioare luminoase, trebuie avut în vedere faptul că unele culori afectează puternic psihicul și starea emoțională a unei persoane: roșu, albastru, galben portocaliu, gama aurie poate provoca emoții, iritații, transformându-se în agresivitate și oboseală.



Este de dorit să combinați astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi. galben-portocaliu, gama aurie poate provoca emoții, iritații, transformându-se în agresivitate și oboseală. Este de dorit să combinați astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi. galben-portocaliu, gama aurie poate provoca emoții, iritații, transformându-se în agresivitate și oboseală. Este de dorit să combinați astfel de culori în camera de zi cu tovarăși mai calmi.


10 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page