top of page
  • valentinapopescu

Casa in afara Orasului Optiuni Interne

Spre deosebire de un apartament într-o clădire cu mai multe etaje, casa dvs. vă permite să aduceți orice idee la viață. Studioul de design "Interierkom" este gata să lucreze la sarcinile stabilite. Case Vile De Lux Snagov Iflov

O casa ciudată, dar luxoasă? Poate dragă clasică? Sau minimalismul modern cu note de înaltă tehnologie? Datorită zonelor sale, planificare gratuită, posibilitatea amenajării unui șemineu, iluminare panoramică, pentru a face o a doua lumină, o astfel de casă eliberează complet mâinile proprietarilor și designerilor imobiliari care dezvoltă proiectul. Rezultatele sunt impresionante.



CLASICI DIN INTERIORULUI UNEI CASE DE ȚARĂ

Un interior atemporal ideal, care va fi întotdeauna relevant - acesta este un clasic. Cel mai bun mod de a-ți arăta simțul stilului și bogăției. Interioarele clasice dintr-o casă de țară caracterizează proprietarii de proprietăți drept oameni foarte bogați și respectabili. Este deseori ales de cunoscătorii artei și picturii, reprezentanți ai familiilor aristocratice.

O cerință importantă pentru o cameră care va fi decorată într-un stil clasic este o zonă suficientă și tavane înalte. În spații înguste, clasicul arată foarte rar și inadecvat.


Culori sobre, mulaje din stuc sub tavan, arcade și coloane în camerele sau holurile centrale, materiale naturale de finisare - iată ce caracterizează un astfel de interior. O mare abundență de țesături, inclusiv cele cu draperii complicate, artă și pictură, sunt folosite ca decorațiuni și elemente esențiale. Idei amenajari case , Nikydecor



Dacă adăugați electronice și electrocasnice moderne interioarelor luxoase clasice, lăsați puțin mai mult spațiu și aer liber în camere și, în loc de mobilier spectaculos și imaginativ care seamănă mai mult cu opere de artă, alegeți canapele, scaune, fotolii și dulapuri mai simple și mai familiare. atunci clasicii atemporali și scumpi sunt transformați în clasici moderni.


Neoclasicismul este mai puțin pompos și mai prietenos, deși acest lucru nu diminuează în niciun fel flamboyance-ul și statutul său. Clasicismul modern pare, de asemenea, scump, în timp ce este potrivit în aproape orice cameră. Neoclasicismul are mai puține cerințe de spațiu și mai multe oportunități de a găsi un compromis între canoanele și realitățile vieții de astăzi: plasmă ultra-subțire în jumătate de perete, un sistem acustic sofisticat, aparatele moderne vor completa armonios imaginea emergentă. Dormitoare clasice Italiane .



INTERIORUL CASEI ÎN STIL MODERN

Unul dintre cele mai simple și în același timp complexe stiluri. Simplu, deoarece nu există pretențiozitate și elemente complexe de amenajare. Este complex, deoarece este foarte dificil să înțelegi granița dintre simplu și primitiv.

Un stil modern într-un interior rustic este un design foarte laconic și clar. Dar, în același timp, este absolut cuprinzător și primitor. Linii drepte și simple. Culori subevaluate, adesea monocromatice, cu pete de accent. Amenajare casa la cheie .


Tehnologie modernă și electronică, afișe, postere, tipărituri. Obiecte care caracterizează proprietarul restaurantului, pasiunea, hobby-urile și valorile sale.

Un alt punct important al interiorului unei case de țară în stil modern este utilizarea materialelor naturale: lemn, sticlă, beton, piatră, metal. Dacă există un loc pentru elemente textile în interior, ar trebui preferate și materialele naturale.



tot farmecul unui interior rustic clasic cu o notă de Franță. Dacă doriți să vă cufundați în tandrețe cu capul, acordați atenție stilului provensal. Într-o casă de țară, în special o cabană din lemn, piatră sau cărămidă, arată foarte original.Simplitatea este aici alături de lux, iar romantismul face parte integrantă din Provence franceză. Mic ornament ornamental, multe țesături, bibelouri și volane, carouri și mazăre fermecătoare, precum și lemn natural în toate formele sale - acestea sunt caracteristicile stilului național național. Mobilier Living Italian de Lux .


Merită să adăugați aici mobilier cu o pretenție de antichitate, o gamă pastelată extrem de delicată și o abundență de flori proaspete care servesc drept decor tot farmecul unui interior rustic clasic,. Dacă doriți să vă cufundați în tandrețe cu capul, acordați atenție stilului provensal. Într-o casă de țară, în special o cabană din lemn, piatră sau cărămidă, arată foarte original.




Simplitatea este aici alături de lux, iar romantismul face parte integrantă din Provence franceză. Mic ornament ornamental, multe țesături, bibelouri și volane, carouri și mazăre fermecătoare, precum și lemn natural în toate formele sale - acestea sunt caracteristicile stilului național național. Merită să adăugați aici mobilier cu o pretenție de antichitate, o gamă pastelată extrem de delicată și o abundență de flori proaspete care servesc drept decor.






25 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page