top of page
  • valentinapopescu

Cand opusurile de stil interior se atrag

Updated: Jul 15, 2023

Clienții au dorit să profite la maximum de aceste zone, transformându-le în locuri de odihnă confortabile: pentru aceasta, proiectantul proiectului a extins ușor pervazurile, a echipat sistemele de depozitare sub ele și a gândit iluminatul local. Design interior



La momentul începerii proiectului, tinerii nu aveau copii, dar în viitor au planificat doi, așa că au alocat o cameră separată pentru copii. Nu a trebuit să rămână goală mult timp: în procesul de lucru, fata a anunțat vestea bună că se aștepta o reaprovizionare în familie.


Principala dorință pentru bucătărie a fost o insulă. Cuplul s-a gândit mult timp la schema de culori, așa că Asya a realizat vizualizarea în două versiuni: gri și verde închis. Clienții s-au îndrăgostit imediat de setul de smarald, iar îndoielile au dispărut.


Sfaturi despre Amenajari Living realizate de Nobili Interior Design


Există, de asemenea, multe soluții îndrăznețe în dormitor: un panou elegant de ipsos cu imitație de frunze, iar lângă acesta există o partiție brutală din lemn, lămpi minimaliste deasupra patului și stil industrial deasupra biroului.



Clientului i s-au prezentat reproduceri ale artistului, tablourile sunt destul de clasice, trebuind să fie introduse în stilul general. Designerul a agățat pânze pe hol și coridor: pe fundalul panourilor decorative albe și al unui perete activ de culoare turcoaz închis, picturile arată deosebit de armonios.


Solutii de amenajari cu Mobilier Dining Clasic de la Mobila Italia Nobili Design



Pentru a conecta camerele între ele, pentru a decora zona din sufragerie și dormitor, a fost necesar să se aleagă ceva modern, dar cu o referire la clasici. Ne-am oprit la afișele neobișnuite ale artistei Amy Judd și nu am pierdut.


Proiectul a constat din elemente într-o varietate de stiluri: de la un crescător brutal la un scandinav ușor și aerisit. Designerul a legat cu pricepere toate detaliile care reflectă caracterul și interesele familiei. Rezultatul este un interior mixt, distinctiv și elegant.





Există mai multe proiecte interesante în portofoliul nostru. Uită-te și inspiră-te și încredințeazăte espertilor Nobili Interior Design să îți implementeze ideile!



13 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page