top of page
  • valentinapopescu

Apartament inteligent în nuanțe moderne de verde, lămâie și visiniu

Updated: Jul 15, 2023

Clienții au avut multe dorințe și toți au fost realizați datorită suprafeței mari a apartamentului - 135 de metri pătrați. Apartamente amenajate de Nobili Interior Design




Era important să organizăm o zonă de lucru sau un birou, să oferim un dulap, un banchet, o oglindă pe hol, era nevoie de un grup de mese pentru șase persoane în zona de luat masa, creșa pentru doi băieți trebuia amplasată departe de părinți dormitor, și multe alte cerințe trebuiau luate în considerare.


Și cel mai important, interiorul trebuia executat în stil neoclasic, dar cu culori saturate neobișnuite pentru el. Și toate acestea au fost făcute de designerul de interior Gabriela Nechifor

Canapele Moderne de la Mobila Italia Nobili Design




Fronturile clasice albe combinate cu mânere și aparate moderne au fost alese pentru bucătărie. Nu au făcut dulapuri lângă fereastră sub suprafața de lucru, au pus un scaun - este frumos să stați aici dimineața cu o ceașcă de cafea și să priviți pe fereastră.


Grupul de mese este situat la fereastră, între bucătărie și zona de relaxare. Fotoliile de culoare lămâie din centrul camerei sunt privite din diferite unghiuri pe fundalul pereților verzi menta, adăugând luminozitate și dispoziție.


Te-ar putea interesa si: Renovare intr-o cladire noua


Plăcile din bucătărie au fost folosite și clasic - porc. Pe peretele dintre bucătărie și hol se află o abstractizare: o pată aurie strălucitoare servește drept punct focal și susține scaunele.


Atât în ​​dormitor, cât și în sufragerie, se folosește aceeași tehnică: pereții sunt vopsiți în aceeași culoare, împreună cu modelul și ușile din stuc. A fost creată o compoziție ușoară disimetrică, tonurile calme favorizând relaxarea.



Alte surse: Blogger

Ai putea fi interesat si de articolul din domeniul turismului AICI

6 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page