top of page
  • valentinapopescu

Amenajarea unui Apartament in tonuri colorate

Updated: Dec 15, 2020

Nu lăsați pereții camerei simpli. Atașați la aceste rafturi, rame sau tablouri mari din sufragerie. Dacă vă gândiți la amplasarea unor tablouri, trebuie să țineți cont de atmosfera pe care o joacă, dar și de culorile predominante. Astfel, dacă sufrageria prezintă tonuri verzi și galbene, nu ar trebui să apelăm la o pictură roz cu un flamingo, ci la una cu un peisaj de toamnă.



Covoare moderne


Covoarele moderne sunt extrem de colorate și jucăușe. Au capacitatea de a elimina obiecte neobișnuite din orice cameră simplă. Puteți alege un covor țesut multicolor sau unul din blană artificială într-o nuanță plăcută de crem, maro, alb sau gri. Este de preferat să existe mai multe covoare mici în această cameră, decât unul care să includă întreaga suprafață a podelei. Ghivece mari .Amenajare Apartament cu 4 camere Navodari .



Oalele mari sunt la modă, care pot fi așezate direct pe podeaua camerei. Puteți alege un model din sticlă sau lemn, în funcție de materialele folosite mai ales în sufragerie. Deci, dacă ați ales să organizați camera într-un stil rustic, este indicat să alegeți o vază elegantă din lemn sculptat, pe care să o puteți așeza lângă șemineu.


Corpuri de iluminat

În ultimul timp, electrocasnicele au început să joace un rol foarte important în obținerea unui aspect frumos de cameră. Nu mai este permis ca plafonul să fie amplasat în sufragerie, dar este ideal ca această zonă a casei să fie iluminată cu ajutorul unor suspensii sau pendule unice. Există mai multe modele de astfel de corpuri de iluminat, motiv pentru care poți găsi unul care să fie exact pe gustul tău. Designer Interior Online .


Decoratiuni de interior


Decorațiunile trebuie să fie cât mai vizibile și colorate posibil. Este de preferat ca în locul unei figurine albe să alegeți una galbenă, care să iasă în evidență din orice colț al camerei în care sunteți. Același lucru trebuie să se întâmple cu toate celelalte tipuri de ornamente. Nu uitați că trebuie să fie cât mai abstracte și interesante cu putință pentru a transforma cu totul aspectul estetic al camerei. Mobila Dormitoare Preturi .


În cele din urmă, ia în considerare toate ideile prezentate mai sus și pune-le în practică după cum știi cel mai bine. Dacă credeți că nu o puteți face, apelați la un designer de interior pentru ajutor.Ai intrat vreodată într-o cameră și ți s-a părut foarte trist și plictisitor? Acest lucru se întâmplă adesea din cauza lipsei elementelor cheie, care au rolul de a înfrumuseța și de a aduce un plus de culoare și bucurie în camere.



Chiar dacă alegeți să decorați camera de zi doar cu nuanțe de alb și să vă orientați doar către piese de mobilier simple, acest lucru nu înseamnă că nu puteți lumina în niciun fel aspectul camerei. Tot ce trebuie să faceți este să luați în considerare ideile prezentate mai jos și să le puneți în practică pe cele care vă surprind.


12 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page