top of page
  • valentinapopescu

Amenajare Casa stil gotic cu elemente de estetica Loft

Updated: Feb 8, 2021



Când acest cuplu unic a venit la noi, nu am crezut. La urma urmei, nu în fiecare zi, vin la tine adevărați cunoscători de artă și antichități. Cererea lor a fost extrem de „simplă” - să-și plaseze obiectele preferate într-un amestec de estetică gotică și mansardă.


Caracteristici:

O casă cu două etaje într-o zonă prestigioasă nu implică întâlniri zgomotoase. Am rezolvat unele dintre greșelile de calcul din proiectul arhitectural cu ajutorul reamenajării. Astfel, am primit două dormitoare pentru proprietarii casei și o cameră de oaspeți, iar pe lângă acestea - dressinguri spațioase separate și băi decorate în stil clasic. S-a format primul etaj - o cameră de zi cu o sufragerie și o bucătărie cu o cameră de menajeră și un birou închis și izolat fonic pentru lucru.



Creați o casă sofisticată și gotică-întunecată cu elemente de mansardă. Proprietarii au petrecut mult timp în Europa și au folosit ca referințe casele burgheziei franceze din secolele 18-19. Mobilierul antic și lucrările rafinate de aur au creat o dispoziție mohorâtă și solemnă.



Bucătăria albastră închisă cu finisaj de alamă este furnizată de partenerii noștri și adusă din Italia. Barul pentru micul dejun a fost adăugat după ce bucătăria a fost instalată și realizată de un prietenos magazin de tâmplărie. Amenajari Interioare la cheie




În implementare, am folosit culorile dezactivate ale vopselei BENJAMIN MOORE, cărămizi antice pentru pereți în bucătărie, plăci de parchet în culoarea stejarului antic și marmură naturală în decorarea băilor.


Articole blog: Vali Decor


Nuanțe luxoase de textile, în conformitate cu un număr mare de elemente de tâmplărie de înaltă calitate în decorarea portalurilor și scărilor, precum și lămpi - toate acestea sunt pânza pe care au sunat obiecte interioare realizate cu pricepere, chiar și în secolul trecut.



3 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page