top of page
  • valentinapopescu

Amenajare Baie in Stil clasic

Punctul focal al băii într-un proiect clasic de amenajări interioare, având spațiu suficient, este baia în sine. În mod ideal, este situat în mijloc și determină dispunerea altor obiecte din cameră: acestea ar trebui să fie simetrice și să formeze linii drepte. Baia medie a clasicilor are linii netede, tetiere ridicată și picioare sculptate. Poate fi rotund sau oval, alb ca zăpada sau într-o culoare contrastantă cu decorul general al camerei, realizat dintr-o varietate de materiale, inclusiv piatră naturală, lemn, bronz sau cupru. Mobilier bai clasice italia



Designul clasic de baie bine conceput conferă camerei propriul său caracter. Aici domină culorile pastelate deschise, ceea ce face ca amenajarea interioară a băii să fie cel mai favorabil loc pentru relaxare și relaxare. Utilizarea predominantă a materialelor naturale scumpe conferă camerei un aspect bogat. Iar din draperia moale a perdelelor și grația perdelelor, senzația de confort atinge proporții pur și simplu incredibile. Dar designul clasic al băii nu tolerează spațiul îngust. Și numai într-o cameră spațioasă sunt adecvate coloanele care împart spațiul. Iar cornișele, turnarea stucului, prezența picturilor, doar subliniază stilul unic. Iar prezența auririi, argintului și sidefului în decor, combinată cu o paletă de culori moderată, va completa baia cu o dispoziție festivă.


Accesorii și aparate

Suprafața mare vă permite să extindeți funcționalitatea băii, amplasând în ea fotolii rafinate și o masă de toaletă pe picioare sculptate curbate, rafturi și comode în culori albe sau pastelate din lemn natural, impregnate cu compuși hidrofugi. O cabină de duș într-un interior clasic va arăta prea modernă, așa că, în schimb, este mai bine să organizați o zonă de duș din sticlă cu finisaje din marmură sau mozaic și accesorii care să se potrivească stilului.



Accentele aurii ale tapițeriei și mobilierului, în combinație cu culorile turcoaz sau bej, par aristocratice și reținute. Un interior ușor poate fi făcut mai luxos adăugând auriu, nuanțe întunecate (de exemplu, gri, negru, visiniu) și detalii din lemn prețios. Servicii Designer Interior pret


Decorare

Pereții sunt decorați cu vitralii în cadre frumoase, lămpi încorporate, panouri mozaic și oglinzi de orice dimensiune

Mașina de spălat, ca și alte aparate de uz casnic, este deplasată și se ascunde în dulapuri închise

Articole de toaletă și textile sunt selectate în strictă conformitate cu stilul de decorare


FINISARE

Versiunile rafinate și solemne ale interioarelor clasice sunt create folosind țesături naturale nobile, lemn și piatră. Proiectele într-un stil mai simplu și mai restrâns permit utilizarea materialelor mai puțin costisitoare, supuse unor imitații de înaltă calitate. În baie, față cu faianță ceramică sau din piatră este adecvată, tencuiala decorativă și tapetul rezistent la umezeală cu model clasic, mularea din stuc, panourile decorative și o friză cu ornament elegant sunt adesea folosite. Blaturile ovale, pufurile moi și fotoliile mici se vor potrivi perfect în interiorul clasic al băii. Băile scăzute pe podiumuri sau picioare ar fi foarte potrivite. Un loc va fi găsit pentru vaze de flori. Un astfel de interior are nevoie de candelabre și corpuri de iluminat pentru a garanta integritatea acestuia. Și nu este ieftin pentru tine, ci doar lux, grație și ușurință, care radiază o încărcătură colosală de energie creativă.



Mobila

Mobila de culori deschise, precum și din lemn închis la culoare, echipată cu sculpturi și elemente curbate, se potrivește bine cu tencuiala și faianța venețiană. Și, de asemenea, proiectul de design al interiorului băii în stil clasic pur și simplu nu poate fi imaginat fără materiale naturale. Chiar și un fleac nu va scăpa de atenție. Podeaua de piatră, decorată cu ornamente, va completa în mod avantajos baia în amenajarea interioară generală a garsonierei.


Și dacă așezați delicat accente de cupru sau bronz, atunci interiorul unei băi în stil clasic se va îneca literalmente sub o atingere de antichitate maiestuoasă. Nu va strica să acoperiți mixerele cu aurire sau cupru, bronz. Iar ușile de sticlă cu accesorii semi-antice vor umple interiorul cu motive fantastice. Sticla, ca și oglinzile, are un sentiment de spațiu și lumină suplimentară.


34 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page