top of page
  • valentinapopescu

Albul este o culoare excelentă pentru mobilierul de dormitor

Updated: Jul 15, 2023

De asemenea, mobilierul alb se va potrivi oricărei alte culori pe care o veți alege pentru pereți, podele sau diverse obiecte decorative și accesorii din dormitor (lenjerie de pat, covor, perdele, corpuri de iluminat etc.


Efectul mare îl reprezintă combinațiile de culori alb-verde, alb-albastru, negru și alb sau alb-roșu.

Mobilierul de dormitor alb și elegant și rafinat poate fi o alegere inspirată dacă vă gândiți la un stil modern, clasic sau rustic de siding.


Iată câteva opțiuni de mobilier alb pe care credem că le vor inspira și vor ajuta la amenajarea specială a dormitorului precum aceasta vila in Breaza.

Interior cu mobilier cu pereți


Fie că vă gândiți la rafturi simple sau la toate mobilierele dintr-o cameră, mobilierul este o opțiune din ce în ce mai frecventă în designul interior. Mobilier Living Clasic de lux .


Deși acest tip de mobilier ne aduce în casele rustice în stil mediteranean, deoarece gips-cartonul a devenit atât de popular, îl găsim din ce în ce mai frecvent în interiorul modern.


Avantajele mobilierului integrat

Mobilierul cu pereți este soluția perfectă pentru un design interior personalizat;

Mobilierul integrat permite utilizarea optimă a spațiului disponibil, spre deosebire de mobilierul gata făcut; Amenajari Interioare Sector 4 Bucuresti .


Poate fi realizat în modul DIY

Materiale folosite la realizarea mobilierului de perete

Placi uscate;

Caramida, blocuri ceramice, BCA, beton;

Lut;

Lemn, PAL, MDF.


Înainte de a ne permite să admirăm imagini cu mobilier de case cu pereți pentru diferitele camere ale unei case, vă prezentăm două exemple pe cât de frumoase pe cât de utile: un bar construit între bucătărie și sufragerie și o sobă cu un pat deasupra. Mobilier de dormitor integrat




După cum veți vedea în imaginile de mai jos, toate piesele indispensabile dintr-un dormitor pot fi realizate sub formă de mobilier cu pereți, de la dulap, pat și până la masa de toaletă.

Un dulap încorporat poate deveni piesa de rezistență a unei fitinguri cu ajutorul ușilor speciale.



Desi vorbim de amenajarea casei nu poti rata o iesire in oras la un restaurant bun recomandat de cei de la Localtrust.ro

10 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page