top of page
  • valentinapopescu

6 Sfaturi pentru alegerea unui stil de design interior

Câteva recomandări pentru alegerea stilului interior care vi se potrivește:



1. În primul rând, merită să stabiliți ce piese de mobilier și decor din interiorul dvs. existent doriți să păstrați pentru un design viitor. Aceste lucruri vor deveni baza noului dvs. interior și vă vor ajuta să alegeți stilul. Mobila


Privind casa ta cu un aspect proaspăt, ar trebui să te decizi asupra opțiunii de finisare. Poate că, trăind mult timp în interiorul existent, sunteți obișnuiți cu tapet și linoleum. Încercați să înlocuiți aceste materiale cu altele mai moderne: tencuială decorativă, parchet sau gresie. Dar, în același timp, nu tăiați umărul și nu aruncați lucruri rare, deoarece acestea pot deveni un adevărat punct culminant al noii dvs. case! Merită să restaurați și să pictați mobilier vechi, să schimbați accesoriile și vă va încânta din nou. În același timp, această abordare vă va scuti de cheltuieli mari pentru achiziționarea de mobilier și articole de interior noi. Proiect pret de la Nobili Interior Design


2. Îți place să călătorești? Examinați fotografiile și videoclipurile dvs. de călătorie. Emoțiile și amintirile în creștere pot fi o sursă de inspirație pentru tine. La urma urmei, există întotdeauna un loc în care doriți să vă întoarceți din nou și din nou. Iar dorința de a recrea atmosfera confortabilă a locului tău preferat de vacanță în casa ta te va ajuta să te decizi asupra stilului interior.


3. Un alt mod de a decide asupra alegerii stilului interior poate fi studiul site-urilor specializate și al revistelor de design. Acestea vă vor ajuta să obțineți o idee inițială a tendințelor în moda designerilor, să alegeți interioarele gata făcute care vă plac. În plus, vizitele către prieteni care au finalizat deja reparațiile de proiectare într-un anumit stil vor ajuta la evaluarea confortului și funcționalității elementelor interioare individuale. În cele din urmă, toate acestea te vor ajuta să faci alegerea ta. Mobilier Dining Modern de la Mobila Italia Nobili Design


4. Crearea unui interior de designer al unui apartament într-un singur stil necesită întotdeauna anumite cheltuieli. Prin urmare, de multe ori oamenii refuză preferințele stilistice propuse, cu un singur gând despre cât de mult va costa să-și dea viața dorințelor.


Recomandăm clienților noștri, pentru început, să viseze la viitorul lor interior fără să se gândească la costul implementării. Astfel de reflecții ajută la stabilirea direcțiilor prioritare în proiectare. Și apoi specialistul nostru în designeri competenți vă va ajuta cu siguranță să rezolvați problema realizării visului dvs. în viață la cel mai mic cost. Într-adevăr, astăzi există multe modalități de a aduce la viață orice idee interioară cu mijloace minime.


5. Nu urmați orbește moda interioară! Trebuie să admiteți că ideile de design nu sunt întotdeauna funcționale în viața de zi cu zi. În primul rând, interiorul casei dvs. ar trebui să fie confortabil și confortabil pentru dvs. și să nu fie o imagine lucioasă „pentru oaspeți”.




6. Uneori, o afacere sau un hobby preferat poate deveni baza alegerii unui stil de decor interior. La urma urmei, hobby-ul dvs. poate deveni o sursă de inspirație atunci când creați un interior confortabil și confortabil, care vă va încânta nu numai pe dvs., ci și pe oaspeții dvs. Cel mai adesea, această abordare este utilizată atunci când se creează interiorul camerelor copiilor.


În general, este demn de remarcat faptul că atunci când alegeți un stil pentru decorarea apartamentului dvs., în primul rând, ar trebui să vă ascultați dorințele! La urma urmei, casa în care vă simțiți confortabil nu trebuie să fie o imagine lucioasă. În primul rând, ar trebui să fie confortabil și să reflecte lumea ta interioară.


2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page