top of page
  • valentinapopescu

5 combinații de culori pentru Living - Idei amenajare casa

Updated: Dec 5, 2021

Nu luați în considerare ideea de modă veche - trebuie doar să vă uitați la interioarele la modă și scandinave pentru a vă da seama că este foarte populară. Al treilea membru al acestei palete este un gri moale care adaugă confort.



Design Interior Living casa moderna realizat de Nobili Interior Design

Imaginați-vă nuanțe de sticlă de mare - nuanțe de albastru și verde diluate cu apă de mare și șlefuite cu nisip. Combinația lor creează instantaneu o senzație de prospețime, sensibilitate, adaugă aer. La urma urmei, aceasta este armonia naturală a culorilor cerului și a mării, urmărirea jocului de nuanțe a cărui plăcere este nesfârșită. Psihologia culorii spune că astfel de tonuri sunt liniștitoare și liniștitoare - exact ceea ce aveți nevoie pentru o cameră de zi.



- Culoarea camerei de zi ar trebui aleasă pe baza atât a preferințelor pur personale, cât și a funcționalității camerei - cât timp petreceți aici și cum o faceți. Pentru o cameră mică, sunt preferate culorile luminoase și proaspete. Camera va oferi o spațiozitate, un sentiment de ușurință, de exemplu, nuanțe de mentă proaspete și albastru deschis.



Întreaga cameră, decorată în culori neutre, este o vedere anostă, să fim sinceri. Dar petele de culoare strălucitoare pe un fundal discret sunt o idee foarte atractivă care nu-i va plictisi pe oaspeți. Vă sugerăm să vă gândiți la culoarea gri - nuanțele sale pot fi calde și reci, întunecate și deschise, în plus, rămânând discret, îmbunătățește calitățile vopselelor din apropiere. Complement cu galben sau roșu - foarte impresionant, luminos și neobișnuit. Canapele italiene living de lux de la Mobila Italia Nobili Design


- Pentru mine, nuanțele de gri servesc drept fundal universal pentru sufragerie, pe un astfel de fundal turcoaz, lavanda se „joacă” nobil, ambele nuanțe reci de galben și calde arată grozav, în funcție de preferințele dumneavoastră. Pe un fundal gri, orice culoare a mobilierului va arăta mai adânc: deci, albul va arăta toată puritatea acestei culori și, să presupunem, stejarul va lua „gri” și va deveni incredibil de nobil.



Albastru și maro este o combinație, parcă ar fi coborât din paginile romanelor istorice despre viața aristocraților. Lemnul luxos și pereții albaștri amintesc de interiorul iahturilor și al căptușelilor maritime. Nuanțele moi și calde de ciocolată și scorțișoară vor înmuia posibila răceală a albastrului.


Ți-e frică să te înnegrezi prea mult? Nimic nu te împiedică să diluezi culorile. Albastru moale și bej - o schemă nu mai puțin sofisticată, amintind de albastrul cerului de primăvară din pădure și textura scoarței copacului.


Vezi modele si culori de piele pentru tapiterie canapele prezentate pe Nikydecor




Bejul este un clasic recunoscut și probabil cea mai populară alegere din lume atunci când decorați un living. Apropo, are multe nuanțe și semitone ușor de combinat, nu irită, creează o senzație de moliciune și mărește vizual spațiul. Și pentru a nu fi prea plictisitor, combină-l cu detalii portocalii, turcoaz sau negre.


Și asigurați-vă că oferiți iluminare pe mai multe niveluri - astfel încât culoarea să devină mai voluminoasă și mai interesantă.



Citeste si despre : 70 idei de decorare baie


- Există doar câteva modalități de asortare optimă a culorilor, în funcție de poziția lor în roata de culori. Schemele conexe implică o combinație de tonuri adiacente: albastru și violet, galben și portocaliu sunt o opțiune elegantă și discretă.


Schemele complementare combină nuanțe opuse: albastru și roșu, galben și violet. Aceasta este o opțiune contrastantă, strălucitoare - pe suprafețe mari este mai bine să folosiți nuanțe de culori primare stinse și diluate. În cele din urmă, armonia tricoloră folosește culori care sunt echidistante între ele: albastru, galben și roșu, de exemplu. Aceasta este o soluție puternică și dinamică, deci este important să mențineți un echilibru, folosind poate unul dintre tonuri ca fundal și celelalte două ca accente.


Ate surse: Website

54 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page