top of page
  • valentinapopescu

În interioarele moderne movul trebuie utilizat cu atenție

Updated: Dec 15, 2020

Pentru fanii nuanțelor luminoase de violet și liliac, vă pot sfătui să le folosiți cu curaj. Pe fundalul unei scheme de culori calme, vor arăta foarte impresionant. Insula de bucătărie luminoasă din bucătărie-sufragerie din exemplul de mai jos înviorează camera. Și cel mai important, designerul nu a exagerat cu utilizarea unor pete luminoase. Amenajare Case Vile Targoviste .


In cea mai mare cameră culorile strălucitoare sunt foarte importante pentru interiorul grădiniței, iar utilizarea liliacului face camera atât tandră, cât și strălucitoare. Țesăturile selectate expert completează întreaga imagine a camerei.

Dar cu siguranță nu ar trebui să renunți. Trebuie doar să te hotărăști singur: ce culoare vei folosi? Violetul este bun pentru accente și liliacul pentru fundaluri.

Pereții ușor liliaci vor ajuta la mărirea vizuală a spațiului. În fundal, puteți plasa în siguranță accente: picturi cu imprimeuri grafice neobișnuite, țesături cu ornamente cu chevron și ikat și lămpi de masă neobișnuite.amenajari interioare online



De pe vremea regilor, violetul a fost considerat culoarea luxului și a bogăției. Această regulă a trecut cu succes și în interiorul nostru. Culoarea mov, cu toată profunzimea sa, este capabilă să recreeze o atmosferă de bogăție și abundență. Luciul metalului aplicat într-o cantitate mică - argint, aur și cupru - îl poate accentua. Câteva sfaturi importante pentru utilizarea acestor culori:

culoarea mov și nuanțele sale se potrivesc bine cu suprafețele mate, dar nuanțele de liliac, dimpotrivă, adoră strălucirea și textura matasoasă;


movul și liliacul aparțin grupului de nuanțe reci, care nu trebuie uitate. Pot fi accentuate cu succes cu nuanțe de următoarele culori: fildeș (fildeș), bej, gri, argintiu, crem și alb.

Indiferent de stilul pe care îl alegeți, se potrivesc violet



Pentru a crea un aspect elegant, cu o schemă de culori interesantă, puteți folosi un machiaj: utilizați nuanțe de violet și liliac „cameleoni”. Adică „joacă” și conține alte culori.

În exemplul de mai jos, vedem o cameră de zi mare, unde ferestrele sunt decorate cu perdele de culoare liliac cu accente perlate - cu gust și neprețuite.Blog amenajari Nikydecor


Un dormitor proiectat în alb nu arată ca o secție de spital, cred că mulți vor fi de acord cu mine. Dimpotrivă, țesăturile mov și nuanțele de liliac au dat o notă de gust dormitorului, pe care mulți îl caută atunci când proiectează și își creează propriul stil în interior.


De asemenea, în acest exemplu, puteți vedea că movul și albul se completează perfect.Ceea ce fascinează stilul scandinav este simplitatea sa. Albul servește ca culoare principală în schema de culori și este completat de nuanțe delicate și luminoase. Designul interior în stil scandinav arată spațios, confortabil și în același timp foarte „suculent”.


Accentele neobișnuite și plasate cu pricepere cu accesorii vor completa tot farmecul stilisticii.

Dar cât de vesel este apartamentul din fotografiile de mai jos. Și chiar și într-o iarnă grea, puteți simți starea de primăvară într-un astfel de interior. Accentele strălucitoare sunt punctul culminant al stilului scandinav. Interiorul este plin de detalii interesante, dar nu îl poți numi supraîncărcat. Mobilier Dormitor Clasic de Lux


Caracteristica principală este mobilierul neobișnuit, realizat în spiritul diferitelor epoci, de la retro la modern.


La crearea interiorului în stil scandinav, designerul de interior nu și-a pierdut una dintre cele mai importante componente - lumina soarelui maximă este păstrată. Prin urmare, numai tulul deschis acoperă ferestrele din casă. Ferestrele panoramice deschid o vedere a unui tablou viu - o grădină de acasă, pentru care a fost alocat un balcon. Cu adevărat vesel și primăvară.



Fiecare dintre noi, în curs de renovare, are idei pentru a folosi mobilier neobișnuit sau combinații de culori îndrăznețe în casa noastră. Dar de multe ori, la reflecție, abandonăm aceste idei și aplicăm soluții conservatoare mai relaxate. Poate degeaba? Nu este deloc necesar să alegeți culorile obișnuite pentru a obține un interior modern ca rezultat! Până acum, rămâne un mister pentru mine de ce nuanțele de liliac și culori violet nu sunt foarte populare printre noi. La urma urmei, nuanțele lor sunt caracteristice nu numai stilului provensal. Interior Design Apartament 4 camere Pitesti


Liliacul, cu toată tandrețea sa, are un efect calmant. Și de aceea ar trebui să fie folosit în interiorul unui dormitor, baie și chiar o terasă.


În dormitor ne terminăm ziua și câștigăm putere


Prin urmare, este atât de important că în această cameră nu există „iritanți”. Nuanțele de liliac vă vor ajuta să vă relaxați și nu vă vor plictisi. Principalul lucru este că culorile adiacente ar trebui să aibă aceeași schemă de culori neutre.



Într-un interior atât de eclectic, lejeritatea este adusă nu numai de țesăturile naturale utilizate în tapițeria de mobilier și de țesăturile curgătoare, ci și de o combinație bine aleasă de culori. Nuanțele de bej și liliac se îmbină armonios cu tendința.


Website : Nobili Design

6 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page